Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Σφακιανάκης




Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Στέλιος Σφακιανάκης, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας και επί μια τετραετία δήμαρχος της πόλης.
“Ο Στέλιος Σφακιανάκης υπηρέτησε την ιατρική επιστήμη με συνέπεια, προσφέροντας στον συνάνθρωπο αλλά και ως δήμαρχος της πόλης μας, άφησε το αποτύπωμα του στην τοπική κοινωνία χαρακτηρίζοντας τον η ευγένεια και το ήθος. Επίσης από τη θέση του προέδρου της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας συνέβαλε στη διατήρηση και στη διάδοση της Κρητικής πολιτιστικής κληρονομιάς” αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας
“Γι’αυτό με θλίψη σήμερα εκ μέρους της Ένωσης Κρητών τον αποχαιρετούμε και του ευχόμαστε καλό ταξίδι στο φώς! Στην αγαπημένη του Μαίρη και στις δύο κόρες του που λάτρευε το ΔΣ της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια! Η κηδεία του θα γίνει στη γενέτειρα του στην Κρήτη. Καλοστραθια Στέλιο Σφακιανάκη!” Ένωση Κρητών Γλυφάδας “Η Κρήτη” (Στη φωτογραφία ο Στέλιος Σφακιανάκης με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.