Πέθανε από κορωνοϊό ο 49χρονος προπονητής μπάσκετ Χρήστος Γκότας – Είχε κάνει και τα δύο εμβόλια




Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ για τον θάνατο του προπονητή Χρήστου Γκότα που προσβλήθηκε από κορονοϊό και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 49 ετών.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 49 ετών άφησε ο Χρήστος Γκότας, προπονητής μπάσκετ και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων.

Ο Γκότας, πλήρως εμβολιασμένος κατά του Covid-19, προσβλήθηκε από κορονοϊό και ο οργανισμός του δεν τα κατάφερε, με την ΕΟΚ να προχωρά στην αναβολή του αγώνα της ομάδας του με τους Τιτάνες Παλαμά για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί για την απώλεια ενός μέλους της. Ο Χρήστος Γκότας, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του, στους ανθρώπους της ομάδας του και σε όλον τον κόσμο του μπάσκετ. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Για το λόγο αυτό ο αγώνας με τους Τιτάνες Παλαμά που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (14/11) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αναβάλλεται” αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.