Μυρίζει… ισοπαλία στην Τρίπολη, διπλό στην Τοσκάνη




Γεμάτη η σημερινή μέρα, πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα. Δράση στην Τρίπολη με τον Αστέρα να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. Από κοντά και η Φιορεντίνα στην Α’ Ιταλίας.

Εδώ θα βρεις κορυφαίες στοιχημα προτασεις για χ!

215. Έμπολι – Φιορεντίνα (16:00)

Ξεκίνημα με Ιταλία και την αναμέτρηση Έμπολι – Φιορεντίνα. Η γηπεδούχος προέρχεται από τρεις σερί άκαρπες αγωνιστικές (0-2-1), με συνέπεια να βρίσκεται στη 12η θέση. Δεν συγκαταλέγεται στις ομάδες που εκμεταλλεύονται στο έπακρο την έδρα τους. Από την άλλη, η Φιορεντίνα κέρδισε τη Μίλαν (4-3) και μπήκε πάλι σε τροχιά επιτυχιών. Παραμένει εκτός εξάδας και θα τα δώσει όλα για να μπει σε αυτήν. Έχει κάποιες απουσίες για απόψε, συγκεκριμένα θα λείψουν ο πορτιέρε Ντραγκόβσκι και οι μέσοι Πούλγκαρ, Μπενάσι.



➥ Πάντως, έχει την ποιότητα για να διαχειριστεί ένα τέτοιο παιχνίδι και να πάρει νέα νίκη, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.12!

313. Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (17:15)

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Με 0-2-2 στα 4 τελευταία ματς η γηπεδούχος, μόλις την προηγούμενη Κυριακή πέτυχε την πρώτη της νίκη η ομάδα του Περιστερίου (2-0 με τον ΠΑΟΚ). Προβληματίζουν στο γκολ οι Αρκάδες, δεν έχουν απελευθερωθεί πλήρως οι φιλοξενούμενοι.

➥ Μυρίζει πολύ ισοπαλία το ματς και θα την επιλέξουμε σε απόδοση 3.35!

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.