Με τα ασιατικά χάντικαπ στο Δέλτα του Ευφράτη




Γράφει ο Γεώργιος Ραπτάκης – Όλες οι πληροφορίες για τις ελληνικές νομιμες στοιχηματικες

Εκκίνηση ξανά των πρωταθλημάτων στα διάφορα κράτη με τη στήλη να μεταφέρεται ανατολικά. Πρώτα πάω στο πολύπαθο Ιράν. Εκεί η Περσέπολις θα ταξιδέψει μέχρι την πόλη του Ραφσαντζάν (με τεράστια παραγωγή χαλκού) για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Δεν πάει καλά η Περσέπολις (έτσι είπαμε την λένε στο Ιράν), η οποία προέρχεται από μία ήττα εκτός (με την Αλουμίνιουμ Αράκ) και μία ισοπαλία εντός (με την Γκολ Γκοχάρ). Εκτίμηση μου είναι ότι δεν θα τριτώσει το κακό. Το μέγεθος της ομάδας (συνήθως) δε δικαιολογεί 3η σερί γκέλα. Η Μες Ραφσαντζάν είναι 9η με μία νίκη σε 4 αγώνες (πήρε άνευ αγώνα τους πόντους από το «πτώμα» της Παντιντέ, που θα φουντάρει αύτανδρο) και γενικά μέτριες εμφανίσεις. Θα στηριχτεί στη φουλ άμυνα όπως έκανε την πρεμιέρα, που την είδα με τη Σεπαχάν. Δεν βλέπω απουσίες για καμία από τις δύο, καθότι έχω διαθέσιμο το αγωνιστικό ρεπορτάζ. Δεν ξέρω αν θα περάσει εύκολα ή δύσκολα η Περσέπολις, αλλά εκτιμώ πως θα περάσει. Συνήθως το κάνει οριακά στο γκολ.

➥Μες Ραφσαντζάν – Περσέπολις: 2 (-0.75 Α.Η)

Στην Τεχεράνη έχουμε την αναμέτρηση της Εστεγλάλ με την Νασαζί, από την περιοχή του Μαζανταράν (250 χλμ. μακριά). Δεν είχα σκοπό να ανακατευτώ με το ματς, αλλά εμφανίστηκε μία παράμετρος που υπολογίζω πολύ. Μετά από ατέλειωτους μήνες, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με την παρουσία θεατών. Παράγοντας που τουλάχιστον στο Ιράν γνωρίζω ότι παίζει τεράστιο ρόλο. Στο στάδιο Ελευθερίας (Αζάδι) έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν 30.000 οπαδοί, με την προϋπόθεση ότι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Εκτιμώ ότι θα μαζευτούν, διότι η… δίψα του κόσμου για μπάλα είναι τεράστια. Τα αγωνιστικά δείχνουν φέτος την Εστεγλάλ πιο σουλουπωμένη σε σχέση με πέρσι, να έχει 3-1-0 ως τώρα με ανεκτές εμφανίσεις. Δεν θα ισχυριστώ το ίδιο για τη Νασαζί που την έχω δει με την Περσέπολις (φουλ άμυνα και κόντρα επίθεση όπου έχασε με 2-1) και με Σανάτ Σαφτ, που έχασε εντός με 2-0 (ήταν εξωφρενικά άστοχη στο 1ο ημίχρονο). Ποντάρω στο κόσμο, ώστε να δούμε λίγο θέαμα, με νίκη βέβαια της Εστεγλάλ.



➥Εστεγλάλ – Νασάζι Μαζανταράν: 1 (-1 Α.Η.)

Πάω και στη Συρία για την αναμέτρηση της Τζαμπλέχ με την Αφρίν στο στάδιο Αλ Μπάαδ. Οι δύο ομάδες, από τις ομώνυμες συριακές πόλεις που απέχουν περί τα 220 χλμ., αλλά απέχουν και ποδοσφαιρικά σε ποιότητα. Η Τζαμπλέχ προς ώρας δείχνει αρκετά ανώτερη από την αντίπαλό της που είναι τελευταία με ένα μόλις πόντο. Διαβάζω πως τα οικονομικά προβλήματα ανάγκασαν τον βασικό τερματοφύλακα της Αφρίν, Μοχάμεντ Σαλέμ να αποχωρήσει από την ομάδα, διότι έμεινε απλήρωτος. Περιμένω στη παραθαλάσσια Τζαμπάλα (αυτή τη στιγμή είναι η ασφαλέστερη πόλη στη Συρία, κάτι αντίστοιχο με τη Σούδα της Κρήτης, στην οποία οι Ρώσοι έχουν εγκαταστήσει τεράστια βάση), η γηπεδούχος ομάδα να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Ο μπουκ δεν μου δίνει χάντικαπ, οπότε πάω σε… μεσοβέζικη συνδυαστική λύση.

➥Τζαμπλέχ – Αφρίν: 1 & Over 1.5

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.