Διαπλάτυνση της Αγίου Δημητρίου: Διαγραφή της Βίβιαν Αδαμοπούλου για τη λευκή ψήφο




Στη διαγραφή της Βίβιαν Αδαμοπούλου προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πνοή” Χρήστος Πρεκετές, μετά τη λευκή ψήφο που έδωσε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, η οποία έκρινε τη συνέχιση του έργου, στην Αγίου Δημητρίου. Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Πρεκετέ: “ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ από εμένα της Βιβιαν Αδαμοπούλου που έθεσε προ ολίγου τον εαυτό της με την στάση της εκτός της παράταξης με την οποία δυστυχως εξελεχθη Πουλώντας την πορεία ενός σημαντικού έργου για τον Δήμο μας καθώς και τους αγώνες μηνών των επαγγελματιών της Λ. Αγίου Δημητριου δείχνει πως οι στόχοι μας δεν είναι πια κοινοί. Μηδενική ανοχή από μένα σε απαράδεκτες πολιτικές συμπεριφορές. Καλό της πολιτικο ταξίδι. Και να… μας γράφει …Γιατί οι αγώνες μας για ένα καλύτερο αύριο των δημοτών είναι αδιαπραγμάτευτοι”

Οι επαγγελματίες στην Αγίου Δημητρίου αντιδρούν έντονα με την κατασκευή νησίδας, γιατί θεωρούν ότι θα μειωθεί η αγοραστική κίνηση στα καταστήματά τους.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Διαπλάτυνση της Αγίου Δημητρίου: Διαγραφή της Βίβιαν Αδαμοπούλου για τη λευκή ψήφο

  • 22/11/2021 at 4:33 μμ
    Permalink

    Δεν είστε και πολύ διαφωτιστικοί ως προς το τι έγινε τελικά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι καταστηματάρχες αντιδρούν με τη νησίδα (μέχρι εδώ καλά). Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου τι άποψη έχει; Η κυρία Αδαμοπούλου με τίνος το μέρος είναι; Και στην τελική, ποιος ενέκρινε το συγκεκριμένο έργο που έχει καταντήσει γιοφύρι της Άρτας και μας καταταλαιπώρησε και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί (τους οδηγούς εννοώ και τους επιβάτες των ΜΜΜ). Για τα λίγα μέτρα έργου μέχρι στιγμής πήρε απίστευτα πολύ χρόνο! Ολόκληρο το καλοκαίρι φάγαμε τη σκόνη.

    Εγώ βλέπω στη γέφυρα, πριν τη συμβολή με την Αγίας Βαρβάρας, έχει δημιουργηθεί φαρδύ πεζοδρόμιο εις βάρος του οδοστρώματος. Είχα διαβάσει ότι θα δημιουργούνταν εσοχές για ολιγόλεπτη στάθμευση των οχημάτων προς όφελος των καταστημάτων (δεν έχει και πολλά εκεί, αλλά το Έβερεστ αρκεί – μετά έχει ένα ανθοπωλείο και κάτι άλλο στο εμπορικό κτήριο-φάντασμα δίπλα). Εσοχές δεν βλέπω (νόμιζα ότι θα γινόταν όπως στην Πριάμου, για παράδειγμα).

    Τώρα έχει κλείσει ο δρόμος προς Καλαμάκι και κάνουμε παράκαμψη στην Αγίας Βαρβάρας – θα πάρει όλο το χειμώνα αυτή η κατάσταση; Τι στο καλό, αρχαία βρήκατε από κάτω;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.