Αποκάλυψη – βόμβα από Τσαμήτα: “Ο διευθυντής είχε φωνάξει όλη την αντιπολίτευση στο σχολείο”




Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευ. Τσαμήτας, σε δημόσιο διάλογο που είχε με πολίτη, σχετικά με τον Διευθυντή του σχολείου που αρνιόταν να ανοίξει την θέρμανση, με τον ισχυρισμό ότι κάτι τέτοιο ήταν “μειωτικό” για έναν εκπαιδευτικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Ευ. Τσαμήτας αποκάλυψε ότι πριν από 15 μέρες ο Διευθυντής είχε καλέσει στο σχολείο όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης. Η αποκάλυψη αυτή ενισχύει την εντύπωση που έχουν πολλοί, ότι ο διευθυντής έπαιζε κάποιο περίεργο πολιτικό παιχνίδι σε βάρος της δημοτικής αρχής, στην πλάτη του σχολείου και των παιδιών, καθώς είχε δυσαρεστηθεί από την πίεση και τον έλεγχο που του είχε ασκήσει ο Δήμος για την σπατάλη χιλιάδων ευρώ σε φυσικό αέριο και νερό, το διάστημα που τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω covid.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι έχουν ως εξής:

Πολίτης: “Βαγγέλη θα ήθελα να μου πείς εάν επισκέφτηκες τον κ. διευθυντή μαζί με άλλους από την ελάσσονα αντιπολίτευση. Περίεργες συμμαχίες… με ένα και μόνο σκοπό. Πώς να συκοφαντήσουν τον Δήμαρχο. Αυτό δεν λέγεται αντιπολίτευση”

Ευ.Τσαμήτας: “Τι να πω τώρα. Δηλαδή όταν μας ζήτησε πριν από 15 ημέρες όλη την αντιπολίτευση που παρευρέθηκε να μην πάω. Ειναι κουβέντες αυτές. Μία λύση είναι να καταργήσουμε την αντιπολίτευση.”



Μετά τον διάλογο αυτό, πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τον διευθυντή και τους εκπρόσωπους της αντιπολίτευσης που παραβρέθηκαν στην συνάντηση αυτή:

* Ποιοι ακριβώς από την αντιπολίτευση προσκλήθηκαν από τον Διευθυντή;

* Τί συζήτησαν; * Είχε πάρει άδεια ο διευθυντής από τον Προϊστάμενό του για να συγκαλέσει τέτοια “συνάντηση” στο σχολείο;

* Γιατί δεν είχε κληθεί στη “συνάντηση” η Δημοτική Αρχή;

* Ο διευθυντής δεν έχει, όπως ισχυρίζεται, στο καθηκοντολόγιο του το άναμμα του καλοριφέρ. Μήπως έχει στο καθηκοντολόγιο του τη διοργάνωση “συναντήσεων” με την αντιπολίτευση;

* Σε ποιο βαθμό έχει φτάσει αυτή η “πολιτικοποίηση” της λειτουργίας του διευθυντή και πώς ακριβώς αυτό εξυπηρετεί τα παιδιά και το σχολείο;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις από όσους συμμετείχαν στην περίεργη αυτή “συνάντηση”, αν και μάλλον θα προτιμήσουν να κρατήσουν στο σκοτάδι αυτές τις “διαβουλεύσεις”…

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Αποκάλυψη – βόμβα από Τσαμήτα: “Ο διευθυντής είχε φωνάξει όλη την αντιπολίτευση στο σχολείο”

  • 27/11/2021 at 10:50 πμ
    Permalink

    Η συνωμοσιολογία της Διοίκησης δεν έχει όρια. Κάνει την τρίχα τριχιά. Για ενημέρωση σχετικά με την κατανάλωση που τον κατηγορούσαν και τον θεωρούσαν υπεύθυνο, ήταν η συνάντηση. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά πως διαστρεβλώνεται κάθε γεγονός. Απαγορεύεται η ενημέρωση του συνόλου της Δημοτικής αρχής για τα συμβαίνοντα στον Δήμο και μάλιστα όταν κάποιος κατηγορείται αδίκως όπως τελικά επιβεβαιώθηκε ως υπεύθυνος της υψηλής κατά τα λεγόμενα κατανάλωσης νερού και φυσικού αερίου. Πάντως σπίτι του δεν το πήρε.
    Το έχετε παραξηλώσει με την διαστρέβλωση και την παραπληροφόρηση.

    Απαντήστε
  • 27/11/2021 at 4:28 μμ
    Permalink

    Να σημειώσω ότι είχε καλέσει και την διοίκηση για να δει δια ζώσης τα θέματα, αλλά απαξίωσαν την πρόσκληση. Προτίμησαν να πάνε νύκτα για τους δικούς τους λόγους, αντί να εμφανιστούν και να τον εκθέσουν αν ήταν όπως αναφέρουν τόσο απλό το θέμα. Μάλλον κρύβεται κάποια προσωπική αντιπαράθεση και αλληλοκατηγορούνται. Δοθείσης ευκαιρίας όμως ας κατηγορήσουμε και την αντιπολίτευση ειδικά για το πρόσωπό μου που τρέφει φιλικότατα αισθήματα.!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.