Άγιος Δημήτριος: Ημερίδα για τρεις μορφές καρκίνου που ταλανίζουν τη σύγχρονη κοινωνία




 Μια ιδιαίτερη ημερίδα για τη σωστή και εις βάθος ενημέρωση για τρεις μορφές καρκίνου που ταλανίζουν τη σύγχρονη κοινωνία, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24-11-2021 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Υγείας.

Ο καρκίνος του μαστού, ο καρκίνος της μήτρας και ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι οι στόχοι αυτής της συνάντησης, που σκοπό έχει να μας απαντήσει και να μας ενημερώσει για όλα όσα θα μας βοηθήσουν να προλάβουμε, να αντιληφθούμε και να αντιμετωπίσουμε.

Ομιλητές
 Ο Ευάγγελος Φιλόπουλος, χειρουργός μαστού και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα μιλήσει για τον «Καρκίνο του Μαστού στην εποχή μας».
 Η Σταυρούλα Μαραγκού, γυναικολόγος και συνεργάτης του Μαιευτηρίου Μητέρα θα μιλήσει για την «Πρόληψη του Καρκίνου της Μήτρας».
 Ο Σπυρίδων Γούλας, Διευθυντής Γαστρεντερολογικού στο Νοσοκομείο Έλενα θα μιλήσει για την «Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου».
Την ημερίδα θα συντονίσει η Παναγιώτα Μήκου, Διευθύντρια Κυτταρολογικού στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Θα ακολουθήσει υποβολή ερωτήσεων και συζήτηση!
 Η είσοδος είναι ελεύθερη μόνο για άτομα που είναι εμβολιασμένα ή έχουν νοσήσει από covid- 19, με την επίδειξη των απαραίτητων πιστοποιητικών.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.