Τουλάχιστον 15% φθηνότερα θα προμηθεύονται πλέον το φυσικό αέριο, οι οικιακοί καταναλωτές




Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας, και με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας, της οποίας αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία, ανακοινώνει ότι προχωρά άμεσα στην απορρόφηση κατ’ ελάχιστον του 15% του κόστους προμήθειας στο φυσικό αέριο.  

Οι οικιακοί καταναλωτές θα προμηθεύονται πλέον το φυσικό αέριο, τουλάχιστον 15% φθηνότερα. Η εταιρεία θα αποδώσει την έκπτωση αυτή στο σύνολο των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών της.  

Με αυτόν τον τρόπο και χάρη στη σημαντική πρωτοβουλία της ΔΕΠΑ Εμπορίας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο ιστορικότερος πάροχος ενέργειας της χώρας, παραμένει πιστό στο όραμά του να λειτουργεί με υπευθυνότητα και διαφάνεια προς όφελος των κατανωλωτών.

      ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ



Με κληρονοµιά που ξεπερνά τον ενάµιση αιώνα και µε χαρακτηριστικό της γνώρισµα/ ανταγωνιστικό  πλεονέκτηµα την αδιαµφισβήτητη εµπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, η Φυσικό Αέριο  Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιοµηχανικούς και επαγγελµατικούς καταναλωτές.

Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύµατος και  συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηµατικής της  δραστηριότητας είναι βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασµού της εταιρείας. Παράλληλα, µέσα από τις  συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone, η Alpha Bank, η Mondial Assistance και η Interamerican, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σηµαντικά δωρεάν προνόµια για τους πελάτες της, δηµιουργώντας  ακόµα µεγαλύτερο όφελος και προστιθέµενη αξία για τους ίδιους. Η εταιρεία, µέσα από νέα συστήµατα  υποδοµής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δηµιουργεί καινοτόµες και  εξατοµικευµένες υπηρεσίες απαντώντας ακόµα πιο στοχευµένα και αποτελεσµατικά στις σύγχρονες  ανάγκες. Η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρµόζει µία δυναµική επιχειρηµατική στρατηγική,  συνεχίζει την επιτυχηµένη πορεία της παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες και λειτουργεί µε ακεραιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον. Κύρια προτεραιότητα της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι να διατηρεί την εµπιστοσύνη των  πελατών της, µέσα από αποτελεσµατική και µε ανθρώπινο πρόσωπο εξυπηρέτηση

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.