Σταθερά χαμηλό παραμένει το ιικό φορτίο στη Γλυφάδα

Σταθερά χαμηλό παραμένει το ιικό φορτίο στην πόλη, όπως διαπιστώθηκε και κατά τον χθεσινό διαγνωστικό έλεγχο από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο Δρόμο των Ποιητών. Μεταξύ 775 rapid test που διενεργήθηκαν (διπλάσιος αριθμός από ό,τι την προηγούμενη φορά) βρέθηκαν 12 θετικά, ήτοι ποσοστό 1,5%.
«Εξακολουθούμε να διενεργούμε ελέγχους σε τακτά χρονικά διαστήματα στην πόλη μας, με την πολύτιμη συνεργασία του ΕΟΔΥ, τον οποίο και ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση, παρακολουθούμε συνεχώς και με μεγάλη προσοχή τα δεδομένα, έχουμε μπροστά μας τους χειμερινούς μήνες και πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να περιφρουρούμε την υγεία τη δική μας και των γύρω μας με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Πολύτιμη και ουσιαστική η συστηματική προσπάθεια που γίνεται από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νίκο Βρυζίδη, ο οποίος έχει την ευθύνη για όλες αυτές τις δράσεις και βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την κεντρική διοίκηση στο χώρο της Υγείας. «Χρειάζεται αυξημένη προσοχή και υπεύθυνη στάση από όλους μας. Στην πόλη μας τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά, η φροντίδα μας είναι καθημερινή και είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα βγούμε νικητές από αυτή την περιπέτεια», δήλωσε ο κ. Βρυζίδης, ο οποίος ήταν παρών στον πεζόδρομο της Λαμπράκη και επέβλεπε τη διαδικασία.


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.