Γλυφάδα: Δωρεάν rapid test για όλους την Κυριακή 31/10
Συνεχίζονται οι δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι στην πόλη που διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.
Tην ερχόμενη Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν rapid test για όλους όσοι το επιθυμούν, στο Δρόμο των Ποιητών (Λαμπράκη και Μεταξά), από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Όσοι υποβληθούν στο σχετικό έλεγχο, θα ενημερωθούν τάχιστα για το αποτέλεσμα.

«Οι τακτικοί έλεγχοι είναι ένα σημαντικό μέσον για την προστασία της δημόσιας υγείας και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ΕΟΔΥ που είναι συνεχώς στο πλάι μας στην εντατική αυτή προσπάθειά μας. Χρειάζεται προσοχή από όλους και θα τα καταφέρουμε», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
«Ενόψει του χειμώνα είμαστε σε επιφυλακή, παρακολουθούμε διαρκώς τα νέα δεδομένα και ζητούμε από όλους να τηρούν τα μέτρα και να είναι προσεκτικοί. Ο εμβολιασμός σώζει ζωές», επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υγείας Νίκος Βρυζίδης, που έχει και τον συντονισμό όλων αυτών των δράσεων.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.