Μetropolitan General: Πλήρεις Έλεγχοι Μαστού σε ειδικές τιμές για όλες τις γυναίκες




Το Metropolitan General και το Κέντρο Μαστού του, με αφορμή τον Οκτώβριο, Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και με το μήνυμα «Κάνε στον εαυτό σου το πιο σημαντικό δώρο», προσφέρουν πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου του μαστού για όλες τις γυναίκες σε ειδικές τιμές.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται:

  • Υπέρηχος μαστών και κλινική εξέταση για γυναίκες κάτω των 40 ετών, στην προνομιακή τιμή των 25€ 
  • Ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχος μαστών και κλινική εξέταση για γυναίκες άνω των 40 ετών, στην προνομιακή τιμή των 50€ 
  • Τομοσύνθεση μαστού Eυρείας Γωνίας και κλινική εξέταση για γυναίκες άνω των 40 ετών, στην προνομιακή τιμή των 50€
  • Τομοσύνθεση μαστού Ευρείας Γωνίας,  υπέρηχος μαστών και κλινική εξέταση για γυναίκες άνω των 40 ετών, στα 70

Η  τομοσύνθεση (3D απεικόνιση)  μαστού αποτελεί την εξέλιξη της ψηφιακής μαστογραφίας και έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια, αφού αναλύει την εικόνα του μαστού σε λεπτές τομές. Επιπλέον, η λήψη ευρείας γωνίας εξασφαλίζει τη μέγιστη διακριτική ικανότητα.

Σημειώνεται ότι οι κλινικές εξετάσεις διενεργούνται από εξειδικευμένους χειρουργούς μαστού.



Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλέσουν έως  31.12.21, στο τηλ. 210 650 2875 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00-16:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Η προσφορά αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αποτελεσμάτων προηγούμενων εξετάσεων σχετικών με το μαστό.

Επιλέξτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας, το πακέτο που σας ταιριάζει, και δώστε προτεραιότητα στην υγεία σας, κάνοντάς στον εαυτό σας  το πιο σημαντικό δώρο!

Σχετικά με το Κέντρο Μαστού του Μetropolitan General

Αποτελεί ένα πρότυπο επιστημονικό κέντρο σύμφωνα με τα διεθνή standards. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν την υγεία του μαστού, από το στάδιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση. Διαθέτει διεπιστημονική ομάδα από εξειδικευμένους στο μαστό ιατρούς και επαγγελματίες υγείας (όπως ακτινοδιαγνώστες, χειρουργούς μαστού, νοσηλευτές, τεχνολόγους, ψυχολόγους) ενώ συνεργάζεται στενά με το διεθνώς διαπιστευμένο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο και το Κέντρο Φυσικοθεραπείας της Κλινικής.

Είναι ένα από τα ελάχιστα κέντρα στην Ελλάδα που διαθέτουν το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation, που τριπλασιάζει την απεικονιστική ακρίβεια και μειώνει την ακτινοβολία έως 30%. Πραγματοποιεί ψηφιακή μαστογραφία, τομοσύνθεση, ανασυνθετικές εικόνες 2D & 3D, μαστογραφία με σκιαγραφικό, στερεοτακτική βιοψία με κλασική (2D) μαστογραφία ή με τομοσύνθεση. Επιπλέον, επιτρέπει τη διενέργεια τομοσύνθεσης ευρείας γωνίας, που είναι η μεγαλύτερη γωνία λήψης (50ο), σε αντίθεση με άλλα συστήματα που έχουν πολύ μικρότερες γωνίες σάρωσης (έως 25ο). Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες, όλες οι γυναίκες με πυκνό μαστό συνιστάται να εξετάζονται με τομοσύνθεση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.