Γυναικεία κοσμήματα για τον χειμώνα του 2021




Με το φετινό καλοκαίρι να τελειώνει, σιγά σιγά  ήρθε η ώρα να αρχίσετε να προετοιμάζετε την γκαρνταρόμπα σας για τους επερχόμενους χειμερινούς μήνες. Είτε σχεδιάζετε να πειραματιστείτε με νέα στυλ για τη νέα σεζόν είτε να προσανατολιστείτε στα αγαπημένα σας κλασικά, υπάρχει πάντα ένας νέος τρόπος να φορέσετε τα κοσμήματά σας. Για τον χειμώνα του 2021 τα γυναικεία κοσμήματα έχουν μια νοσταλγία από τη δεκαετία του ’80, ενώ να είστε βέβαιες ότι όπου κι αν πάτε, σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα!

Ποια είναι όμως τα γυναικεία κοσμήματα που θα πρωταγωνιστήσουν τον χειμώνα 2021-2022;

  1. Σκουλαρίκια πολυέλαιοι

Το εξαιρετικά ελαφριά σκουλαρίκια πολυέλαιοι φοριούνται πολύ εύκολα ακόμα και για μια επίσημη βραδινή έξοδο. Όσο πιο μακριά και φανταχτερά τόσο το καλύτερο!

2. Χρυσά κοσμήματα



Ο χρυσός είναι πάντα διαχρονικός και φέτος δίνει δυναμικά το «παρών» σε όλα τα είδη κοσμημάτων.  Ειδικά τα κολιέ από χρυσή αλυσίδα είναι βέβαιο ότι θα λάμψουν με οποιοδήποτε σύνολο!

3. Βραχιόλια με μοτίβα

Ξεχωρίστε στις εξόδους σας με ένα έντονο βραχιόλι. Τα βραχιόλια με γεωμετρικά μοτίβα θα φορεθούν πολύ φέτος!

4. Πολύχρωμα δαχτυλίδια

Τα δαχτυλίδια είναι πολύ αγαπητά από τις γυναίκες. Οι περισσότερες φροντίζουν να συνδυάζουν δυο και τρία δαχτυλίδια στο ίδιο χέρι. Φέτος φορέστε δαχτυλίδια με χρώμα και όμορφες πέτρες. Είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος για να προσθέσετε αξεσουάρ!

5. Μαργαριτάρια for ever!

Τα μαργαριτάρια έχουν πάρει μια πολύ μοντέρνα αναβάθμιση με τα χρόνια. Είτε είναι μπαρόκ είτε είναι τέλεια στρογγυλά, η ιδέα εδώ είναι να τα συνδυάσετε όμορφα με τα ρούχα σας.

6. Λουλουδάτα σχέδια

Τα λουλούδια για τον χειμώνα είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε. Επειδή πρόκειται να κάνει κρύο δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγουμε το χρώμα και οτιδήποτε μας θυμίζει άνοιξη! Έτσι, λοιπόν, δοκιμάστε να φορέσετε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με λουλουδάτα μοτίβα ή ένα βραχιόλι δίνοντας έτσι έναν ευχάριστο τόνο μέσα στον μουντό καιρό!

Στο kosmima24 μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε γυναικεία κοσμήματα για κάθε στιγμή της ημέρας και για όλα τα γούστα! Εντυπωσιάστε με το στιλ σας και τον φετινό χειμώνα φορώντας χειροποίητα χρυσά και ασημένια κοσμήματα σε μοντέρνα ή κλασικά  σχέδια με την υπογραφή του kosmima24! Κομψά σκουλαρίκια και βραχιόλια, εντυπωσιακά δαχτυλίδια αλλά και κολιέ που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr ή επισκεφθείτε το showroom στη Θεσσαλονίκη για μια live επίδειξη των κοσμημάτων που επιθυμείτε. Κάθε παραγγελία από το eshop αποστέλλεται με δωρεάν μεταφορικά σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε μέσα σε πολυτελή συσκευασία δώρου!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.