Γλυφάδα: Τι είπε στην Αστυνομία ο επιχειρηματίας που του έκλεψαν το όπλο και 15.000 ευρώ




Στις κάμερες της οδού Λαζαράκη, αναζητούν οι αστυνομικοί το «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης με την αρπαγή του όπλου του επιχειρηματία χθες το μεσημέρι στη Γλυφάδα με τις πληροφορίες του protothema.gr να λένε ότι οι αρχές βρίσκονται κοντά στην λύση του μυστηρίου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Γλυφάδας, μετά την καταγγελία, του γνωστού επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης, ότι άγνωστοι του άρπαξαν από το μαύρο Smart που είχε παρκάρει στην οδό Λαζαράκη, την τσάντα του που περιείχε 15.000 ευρώ σε μετρητά και ένα πιστόλι μάρκας Glock, δεν άφησαν να χαθεί πολύτιμος χρόνος και κινήθηκαν άμεσα.

Έψαξαν τις κάμερες της περιοχής και μέσα από το υλικό κατάφεραν, λένε οι πληροφορίες, να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Μάλιστα στο μικροσκόπιο έχει μπει και ένα όχημα και όπως λένε οι ίδιες «πηγές» είναι θέμα χρόνου να εξιχνιαστεί η υπόθεση. Ο επιχειρηματίας χθες αργά το απόγευμα μετά την καταγγελία και την ενημέρωση στον εισαγγελέα για την απώλεια του όπλου, αφέθηκε ελεύθερος καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις ο κάτοχος διώκεται για πλημμελή φύλαξη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πιστόλι Glock το κατείχε νόμιμα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.