Γεραπετρίτης, Λούλης, Θεοχαρόπουλος και Χιώτης, παρουσιάζουν το λεύκωμα για τον Άλιμο




Η Β’ Έκδοση του τόμου “ΑΛΙΜΟΣ: όψεις της ιστορίας της πόλης και του Δήμου”, που είχε εκδοθεί για πρώτη φορά το 2006, θα παρουσιαστεί στο Ανοιχτό Θέατρο “Μαίρη Αρώνη”, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 στις 18:30 με ένα πάνελ εκλεκτών ομιλητών που είναι κάτοικοι της πόλης:

  • Γιώργος Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας
  • Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Δ/ντης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ
  • Γιάννης Λούλης, Συγγραφέας-επικοινωνιολόγος
  • Βασίλης Χιώτης, Δημοσιογράφος, Δ/ντης ΣΚΑΪ 100,3

“Χρειάστηκαν δύο χρόνια εντατικής εργασίας για να ετοιμάσουμε την Β’ Έκδοση του τόμου” λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης
“Επιπλέον, χρειάστηκαν άλλα δύο χρόνια… υπομονής, καθώς, εξαιτίας της πανδημίας, δεν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας το πολύ όμορφο αυτό λεύκωμα-ντοκουμέντο και να το μοιραστούμε μαζί τους. Η Β’ Έκδοση, περιλαμβάνει πολλά καινούρια στοιχεία, φωτογραφίες και ολόκληρα επιπλέον κεφάλαια για την πορεία της πόλης μας μέσα στα 5.000 χρόνια της ύπαρξής της”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω των υγειονομικών μέτρων, τα οποία και θα τηρηθούν αυστηρά. Όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην παρουσίαση, μπορούν να προμηθευτούν πρόσκληση-κάρτα Εισόδου καλώντας στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλίμου: 213 2008044.
Μετά την παρουσίαση της έκδοσης, το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν σε ψηφιακή μορφή, μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.