Ελένη Δήμου: «Αν με διασωληνώσουν, θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου» (VIDEO)




Για τη «μάχη» που δίνει με τον κορονοϊό μέσα από το νοσοκομείο, μίλησε η Ελένη Δήμου, δηλώνοντας πως είναι ψυχολογικά χάλια και δεν την παλεύει με τη μοναξιά.
Η τραγουδίστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς διαγνώστηκε θετική στην COVID-19 και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, αν και είναι πλήρως εμβολιασμένη.
Μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», εξομολογήθηκε μάλιστα πως προτιμάει να πεθάνει σπίτι της αν είναι να τη διασωληνώσουν.

«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν το παλεύω. Αυτή η μοναξιά της COVID-19 δεν υπάρχει. Λίγο απρόσεχτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το J2US. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, αφού ανέφερε πως «απ’ ό,τι μου λένε εδώ, οι εμβολιασμένοι φτάνουν συνήθως στο νοσοκομείο όταν είναι πολύ κουρασμένοι», εκμυστηρεύτηκε πως «ήμασταν και απρόσεκτοι όμως», καθώς «δεν βάζαμε μάσκες, μια τρέλα επικρατούσε».

«Είχα πάρει μηχανή οξυγόνου στο σπίτι. Απορώ με αυτούς τους πανίβλακες που λένε διάφορα και αμφισβητούν τους γιατρούς. Δεν ήθελα να καταλήξω στο νοσοκομείο», πρόσθεσε.



Η Ελένη Δήμου αναρωτήθηκε μάλιστα πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι ανεμβολίαστοι σε μια χώρα, απευθύνοντας έκκληση στους αρνητές: «Θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις. Μην το κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Μην διακινδυνεύετε τη ζωή μας».

Όσον αφορά στην περιπέτεια με την υγεία της, ανέφερε πως οι γιατροί τής έλεγαν από την πρώτη εβδομάδα να μπει στο νοσοκομείο, ωστόσο εκείνη δεν αισθανόταν τίποτα.«Είχα λίγο πυρετό, αλλά έπαιρνα αντιπυρετικά. Αυτό με έριχνε. Ξύπνησα και αισθανόμουν ένα βάρος στο στήθος και κατάλαβα πως έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Απλά είπα πως αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου», είπε.Καταλήγοντας, εξομολογήθηκε πως την έχει πάρει από κάτω ψυχολογικά, ωστόσο «μιλάς ευτυχώς στο τηλέφωνο με βιντεοκλήση».«Φοράω αυτή τη μάσκα συνεχώς και με πιέζει πολύ στο πρόσωπο. Μου φωνάζουν να μην τη βγάλω γιατί θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Συνέχεια τη φοράω τη μάσκα. Και στον ύπνο μου. Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν έχουν καταλάβει για το πόσο σοβαρό πράγμα μιλάμε. Είναι κρίμα από Θεό. Θέλετε, κύριοι, να πεθάνετε ανεμβολίαστοι; Να πάτε να πεθάνετε. Χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα στους άλλους», είπε αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνησή της. Η Ελένη Δήμου υποσχέθηκε πάντως ότι όταν ξεπεράσει όλο αυτό, θα κερδίσει το “J2US” με τον Μαρίνο Κόνσολο. Πηγή: sputniknews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.