Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου




Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνεται στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Οκτωβρίου, ώρες 10 π.μ. – 1 μ.μ.
Για να δώσετε αίμα θα πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζεται τον ΑΜΚΑ σας.
Επίσης θα πρέπει να έχετε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ και την ημέρα της αιμοδοσίας να έχετε πάρει ένα ελαφρύ πρωϊνό.
Όλοι οι αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο χώρο θα πρέπει απαραιτήτως να φορούν μάσκα και να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Το Προσωπικό της Αιμοδοσίας σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους του Ναού, έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.
Η συμμετοχή σας κρίνεται εξαιρετικά σημαντική, λόγω της μεγάλης έλλειψης αίματος που υπάρχει αυτό το διάστημα και των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει με τις τρέχουσες συνθήκες.
Σημειώνεται ότι όσο αφορά στα εμβόλια, μετά από επικοινωνία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), μας ενημέρωσαν ότι εάν κάποιος αιμοδότης εμβολιασθεί είτε με την πρώτη, είτε με την δεύτερη δόση και δεν του παρουσιασθεί κάποιο σύμπτωμα στο πρώτο εικοσιτετράωρο, μπορεί την επόμενη ημέρα να δώσει κανονικά αίμα. Εάν όμως του παρουσιασθεί οποιοδήποτε σύμπτωμα, μπορεί να δώσει αίμα ( 7 ) επτά ημέρες μετά το πέρας των συμπτωμάτων. Αυτό ισχύει άλλωστε για όλα τα εμβόλια.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.