87 δόκιμοι αστυφύλακες έρχονται στα Τμήματα Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής




Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, καλωσορίζει τους ογδόντα επτά (87) Δόκιμους Αστυφύλακες οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εκπαίδευση στα Τμήματα Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

“Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και να αποκομίσουν όσα περισσότερα εφόδια, γνώσεις κι εμπειρίες μπορούνε ώστε να τα χρησιμοποιήσουν στη μετέπειτα σταδιοδρομία τους” αναφέρει σχετική ανακοίνωση


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!




“Η συγκεκριμένη ενίσχυση με Δόκιμους Αστυφύλακες ναι μεν αποτελεί μια νότα αισιοδοξίας, πλην όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι, αφενός μεν δεν δύνανται να ασκήσουν τα πλήρη καθήκοντα που εκτελεί το μόνιμο προσωπικό, αφετέρου δε τα υφιστάμενα κενά που υπάρχουν από την έλλειψη προσωπικού των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής, είναι τέτοια που δεν επαρκούν ούτε ογδόντα επτά (87) άτομα ώστε να καλυφθούν.

Η Παρούσα Δύναμη των Τμημάτων πρέπει να ισούται της Οργανικής, διότι σε διαφορετική περίπτωση δυσκολεύονται να λειτουργήσουν άρτια οι Αστυνομικές Υπηρεσίες.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.