Συναυλία του “ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ” στο θέατρο “Δημ. Κιντής”
Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, συναυλία του “ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ”, 21:00, στο θέατρο “Δημ. Κιντής”
Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ένας από τους πλέον πρωτοποριακούς εκπροσώπους της ελληνικής hip hop σκηνής, σε μία σπάνια μουσική συνάντηση με την γειτονιά που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μέχρι και σήμερα.
Ο “ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ” καταλαμβάνει το Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» με την 7μελή μπάντα του και ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα σε μία καθηλωτική συναυλία, γεμάτη με όλα τα τραγούδια που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει.
Οι στίχοι του “ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ” είναι αληθινοί και ποιητικοί, μιλάνε σε όλους και για όλους, η μουσική του δυναμική, συναισθηματική και πολύπλευρη, ενορχηστρώνει την ιστορία του και με την μπάντα του να δίνει νέα μορφή, καταφέρνει να περάσει το hip hop σε ετερόκλητα ακροατήρια. Ένας συνεχώς εξελισσόμενος καλλιτέχνης, που έχοντας το hip hop ως αφετηρία και σημείο αναφοράς, έχει χαράξει μία ανοδική και πολυδιάστατη πορεία στην ανεξάρτητη εγχώρια μουσική σκηνή.
Μετά τις εμφανίσεις του στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στις σκηνές του Gazarte, έρχεται αυτή τη φορά με την μπάντα του για να ανατρέψει τα δεδομένα μέσα στην καρδιά της γειτονιάς του, της Ηλιούπολης, για μία συναυλία ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.
Taf Lathos Band
Dj Micro | DJ, Κρουστά, Φωνητικά
Γιάννης Γαργαλάκος | Κιθάρα, Φωνητικά
Μάνος Αγγελάκης | Κιθάρα, Φωνητικά
Διαμαντής Αδαμαντίδης | Μπάσο, Πλήκτρα, Φωνητικά
Δημήτρης Λαϊνάς | Πιάνο, Synths
Λάμπρος Κριτσιμάς | Τύμπανα
Ιωάννα Μιχαλά | Φωνητικά
Δημήτρης Καρπούζας – Ηχοληψία
Τιμές εισιτηρίων: 10€, προπώληση 8€
Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»,
Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9923840.
Προπώληση εισιτηρίων:
• Viva.gr
• Βιβλιοπωλείο «Περί βιβλίου», από 25/8 (Ελ. Βενιζέλου 138, 2109946717, Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων)
Τις ημέρες των εκδηλώσεων, το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ.Κιντής» θα είναι ανοιχτό από τις 19:30, και θα διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά για την εκδήλωση της ημέρας.


Aνδρέας Κονδύλης: Αναβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου (VIDEO)
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.