Πως συνελήφθη το μοντέλο και ο σύντροφός της – Η κατάθεση του αστυνομικού




Τη Δευτέρα θα δώσουν τις εξηγήσεις τους στον ανακριτή το μοντέλο και ο σύντροφός της που συνελήφθησαν για κοκαΐνη στην Νέα Σμύρνη. Το μοντέλο αρνείται τις κατηγορίες ενώ ο σύντροφος της φαίνεται να τα παίρνει όλα πάνω του.

Ο αστυνομικός που συνέλαβε το ζευγάρι κατέθεσε ότι έφθασαν στα ίχνη τους μετά από πληροφορία άντρα που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του λέγοντας ότι ο «Δημήτρης» και η «Ελένη» αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά κέντρα σε Αθήνα και Νότια Προάστια. Τους έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού τους καθώς και το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνται. Σύμφωνα μάλιστα- όπως λέει ο αστυνομικός – με τον άγνωστο πληροφοριοδότη πωλούν την κοκαΐνη 40.000 ευρώ το κιλό ενώ στο παρελθόν εργάζονταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Μετά την πληροφορία οι αστυνομικοί άρχισαν να τους παρακολουθούν. Διαπίστωσαν ότι ο «Δημήτρης» – όπως καταθέτει – έπαιρνε μέτρα προστασίας κατά τις μετακινήσεις του.

Για την ημέρα της σύλληψης περιγράφει:



«Στις 15:30 ο άντρας εντοπίσθηκε εκ νέου να κινείται επί της οδού Εφέσου στη Νέα Σμύρνη με κατεύθυνση προς την οδό Αγίου Πολυκάρπου σέρνοντας μία υφασμάτινη βαλίτσα χειρός χρώματος μαύρου και να είναι εξαιρετικά αγχωμένος κοιτάζοντας συνεχώς γύρω του .Στο ενδεχόμενο να έχει γίνει αντιληπτή η παρουσία μας ,λάβαμε σήμα να προβούμε σε ακινητοποίηση. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μία βαλίτσα στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 7.827

Όταν τον ακινητοποιήσαμε άρχισε να απωθεί τους αστυνομικούς με χέρια και πόδια και αντιστεκόταν σθεναρά. Μας είπε ότι στο διαμέρισμα είχε κοκαΐνη περίπου 20 γραμμαρίων»

Η σύλληψη του μοντέλου

Μετά την σύλληψη του Δημήτρη οι αστυνομικοί κάνουν έφοδο στο σπίτι. Εκεί βρίσκουν και το 30χρονο μοντέλο.

Στο σπίτι εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε η γυναίκα ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε κοκαΐνη μικτού βάρους 0.10 γραμμάρια,το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας, τηλέφωνο και κάρτα SIM.

Ο δικηγόρος του συντρόφου του μοντέλου Σταύρος Γεωργόπουλος δήλωσε στο newpost.gr:
Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες. Πηγή: newpost.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.