Πέθανε ο συνιδιοκτήτης των εστιατορίων ΧΗΜΑ, Αποστόλης Μπρικές




“Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Αποστόλης Μπρικές, συνιδιοκτήτης των Εστιατορίων ΧΗ.ΜΑ., ενώ βρισκόταν στο κατάστημα της Παλαιάς Φώκαιας. Ο εκλιπών μαζί με τον αδελφό του Μπάμπη, είχαν δημιουργήσει τα επιτυχημένα εστιατόρια, στον Άλιμο και στην Παλαιά Φώκαια. Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, λόγω πένθους. Δείτε την ανάρτηση στο facebook:

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου 2021 έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα, χωρίς δεύτερη ευκαιρία, από ανακοπή καρδιάς ο Αποστόλης Μπρικές, ο Τόλης μας, το άλλο μας μισό, όσο βρισκόταν εν ώρα εργασίας στο ΧΗ.ΜΑ. Παλαιάς Φώκαιας από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της δημιουργίας εδώ και 15 χρόνια.
Ο συν-δημιουργός των Εστιατορίων ΧΗ.ΜΑ., ο Χημικός που επέλεξε να ακολουθήσει και να υλοποιήσει το όραμα ζωής του, το ΧΗ. από το ΜΑ., μας εγκατέλειψε πρόωρα, αφήνοντας σε βαθύτατη θλίψη την οικογένεια του, το δύο ετών παιδί του, τους αγαπημένους φίλους του και τον κοινωνικό περίγυρο στον οποίο πάντα πρόσφερε απλόχερα και από τον οποίο εισέπραττε γενναιόδωρα αμέριστη αγάπη και σεβασμό λόγω της καλοσύνης του, της ανθρωπιάς του και της άμεμπτης στάσης ζωής του σε όλες τις εκφάνσεις της.
Έφυγε ένας νέος, ιδιαίτερα αξιόλογος άνθρωπος με όρεξη για ζωή και δημιουργία, αλλά πάνω από όλα ένας Άνθρωπος που έμεινε πιστός στις Αξίες του και που πάντα βάδιζε στο δρόμο της Ηθικής με Σεμνότητα και Ταπεινότητα.
Τα Εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ., οι συνεργάτες του, οι συγγενείς του και η οικογένεια του πενθούν βαριά και μένουν κατά πολύ φτωχότεροι ύστερα από αυτήν την τραγική απώλεια!!!
Καλό Ταξίδι και Καλό Παράδεισο Γιε, Αδελφέ, Σύζυγε, Πατέρα, Θείε και Φίλε Τόλη!
Άγγελοι να συνοδεύουν την ψυχή σου στο νέο σου αυτό ταξίδι!
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο που θα λάβει χώρα ο τελευταίος χαιρετισμός του. ΧΗ.ΜΑ.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.