“Περίεργη” πυρκαγιά στο ρέμα της Πικροδάφνης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Φωτιά ξέσπασε στο ρέμα της Πικροδάφνης, στα σύνορα του Αγίου Δημητρίου με το Παλαιό Φάληρο. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Ο αντιδήμαρχος Πόλης του Παλαιού Φαλήρου, Δημήτρης Μητρέλλος τη χαρακτήρισε “περίεργη”. Δείτε την ανάρτησή του:

Σήμερα αντιμετωπίσαμε ταχύτατα με επιτυχία μια ‘περίεργη’ φωτιά εντός οικιστικής ζώνης, στο ρέμα της Πικροδάφνης και στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας.
Υπό τις οδηγίες του Δημάρχου Κου Γιάννη Φωστηρόπουλου σπεύσαμε επιτόπου με την υδροφόρα του Δήμου και φυσικά με την συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας εντός λίγων λεπτών θέσαμε την φωτιά υπό πλήρη έλεγχο, πριν προλάβει να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις στις γειτονικές οικίες.
Ευχαριστούμε τους περιοίκους και κυρίως τον Κο Γιάννης Πήλιουρας για την αστραπιαία αντίδραση και την ειδοποίηση μας.

Δείτε την ανάρτηση της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης – ΕΟΔΠΗ 

Πυρκαγιά εν υπαίθρω εκδηλώθηκε τη Δευτέρα 13/09/2021 και ώρα 19:10, στο τέρμα της οδού Ξάνθης, εντός του ρέματος της Πικροδάφνης στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.



Η πυρκαγιά έκαψε 200 τετραγωνικά χαμηλής βλάστησης και περιορίστηκε γρήγορα χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Στην κατάσβεση συμμετείχαν το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3 με 3 εθελοντές, οχήματα από τον 1ο, 7ο και 8ο Π.Σ. Αθηνών καθώς και δύο οχήματα από το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.