Με χαμόγελα και αισιοδοξία το πρώτο κουδούνι στη Γλυφάδα





Με αίσιους οιωνούς, χαμόγελα, αισιοδοξία και πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ξεκίνησε η σχολική χρονιά στη Γλυφάδα, με τη δημοτική αρχή να έχει εργαστεί άοκνα επί σειρά μηνών ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς, σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος, να καταστεί η μάθηση μια βιωματική διαδικασία που θα αποφέρει τα καλύτερα εκπαιδευτικά αποτελέσματα. Με χαρά, δημιουργικότητα, ασφάλεια και, πάνω από όλα, με πολλή αγάπη. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου επισκέφθηκε το πρωί σχολικά συγκροτήματα της Γλυφάδας -μεταξύ των οποίων το προσφάτως ανακαινισμένο Παπαδάκειο Νηπιαγωγείο- και παρέστη στην τελετή του αγιασμού. «Τα πρόσωπα των παιδιών σήμερα, πρώτη μέρα στο σχολείο: Χαμόγελα, αισιοδοξία, χαρά, ενθουσιασμός!

Για όσους δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι για να τελειώσουν έγκαιρα και ποιοτικά τα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των σχολικών μας μονάδων, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από αυτό. Καλή – και υγιή! – σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους», τόνισε ο Δήμαρχος. «Η έναρξη του σχολικού έτους βρίσκει την πόλη μας πανέτοιμη, ύστερα από μακρά περίοδο προετοιμασίας. Όλο αυτό το διάστημα που τα σχολεία ήταν κλειστά, εμείς δουλεύαμε για να τα βρουν όλα έτοιμα σήμερα τα παιδιά μας. Εκφράζω τις θερμότατες ευχές μου σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για μια σχολική χρονιά που θα τη χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα, η ασφάλεια, η αισιοδοξία και η ελπίδα», δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης. Και άλλοι Αντιδήμαρχοι, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας, επισκέφθηκαν το πρωί τα σχολεία και ευχήθηκαν «Καλή σχολική χρονιά» σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.