Μαθήματα ποντιακών χορών στην Ένωση Ποντίων Νέας Σμύρνης “ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ”




Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής σας μέχρι την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου. Τρόποι Δήλωσης Συμμετοχής

1. Συμπληρώνω την φόρμα: https://forms.gle/poCukzLM9mCzofbQ8 2. Στέλνω email στο [email protected] με τα παρακάτω στοιχεία –> ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ και email, τμήμα συμμετοχής (αρχαρίων, προχωρημένων, παραστάσεων, παιδικό) και ρητή συγκατάθεση να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για την ενημέρωση σας ως προς το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες της Ένωσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων τα οποία διεξάγονται Κυριακή απόγευμα θα αναρτηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου αναλόγως των συμμετοχών. Σύμφωνα με τον ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.55732/13.9.2021, θα τηρηθούν:

1. Ολιγομελή τμήματα 10 ατόμων 2. Αυστηρά ωράρια προσέλευσης κι αποχώρησης ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός 3. Εξαερισμός των χώρων μετά από κάθε μάθημα και απολύμανση 4. Χρήση μάσκας σε περίπτωση κλειστού χώρου διεξαγωγής των μαθημάτων (θα ενημερωθείτε άμεσα για το χώρο διεξαγωγής) 5. Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή rapid test για τους μη εμβολιασμένους που δεν έχουν νοσήσειΓια παιδιά έως 18 ετών απαιτείται τεστ αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test). 6. Θα τηρείται λίστα συμμετεχόντων και κατά την είσοδο σας θα πρέπει να υποδεικνύετε το απαραίτητο έγγραφο. Τα διαθέσιμα τμήματα συμμετοχής είναι ως εξής: Αρχαρίων ενηλίκων Προχωρημένων ενηλίκων Χορευτικό παραστάσεων Παιδικό τμήμα (5-13 ετών)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.