Κάτω από το 1% έπεσε το ιικό φορτίο στη Γλυφάδα





11 Ιουλίου – 11 Σεπτεμβρίου: Τότε – πριν από ακριβώς δύο μήνες – το ιικό φορτίο στην πόλη είχε εκτιναχθεί στο 8,52% ! Σήμερα βρίσκεται στο 0,88% ! Το πρωί πραγματοποιήθηκαν από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που ήταν εγκατεστημένη στο υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο Γλυφάδας, τα περισσότερα rapid test που έχουν γίνει ποτέ μέσα σε μία ημέρα. Εκπαιδευτικοί και άλλοι εργαζόμενοι που ξεκινούν δουλειά από τη Δευτέρα, μαζί με μικρά παιδιά προσήλθαν για να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο και ήταν, στη συντριπτική πλειονότητά τους, Γλυφαδιώτες.
«Είναι ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα από τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Γλυφάδα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα σε σύνολο 1361 συμπολιτών μας που έκαναν σήμερα το τεστ, 12 βρέθηκαν θετικοί – ποσοστό 0,88%.
Έτσι λοιπόν στην πόλη, μετά και τις διακοπές του Αυγούστου, δεν φαίνεται να συνεχίζεται αυτή την περίοδο η έξαρση των κρουσμάτων που είχαμε τον περασμένο Ιούλιο. Παραμένουμε σε πλήρη εγρήγορση για να συνεχίσει η πόλη μας να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα ιικού φορτίου και ασφαλώς είναι απολύτως καθοριστικό να συνεχίσουμε – μικροί και μεγάλοι – να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και εύχεται «καλή δύναμη σε όλους».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.