«It’S.ias shop – more than coffee» – Ένα σύγχρονο concept store που σίγουρα θα λατρέψεις άνοιξε στον Άλιμο




Το «It’S.ias shop – more than coffee» άνοιξε στην πλατεία Θουκυδίδου και πρόκειται για ένα σύγχρονο concept store που σίγουρα θα λατρέψεις.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο με cozy ατμόσφαιρα, bistrot διακόσμηση και σε μία όμορφη τοποθεσία, τα οποία δημιουργούν έναν τέλειο συνδυασμό για να απολαύσεις τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του έχοντας το προνόμιο να πραγματοποιήσεις και τις αγορές του σε ρούχα και αξεσουάρ.

Μπορείς να ξεκινήσεις την μέρα σου με έναν καφέ (selected blends 100% brazil) να συνεχίσεις δοκιμάζοντας ένα από τα φαγητά, όπως μία δροσιστική σαλάτα εποχής, ή κάποιο γλυκό όπως το αγαπημένο μας κρουασάν γεμιστό με μπανάνα, bueno και πραλίνα σοκολάτας. Φυσικά, δεν υπάρχει καλύτερο κλείσιμο της βραδιάς με ένα γευστικό cocktail ή το ποτό της επιλογής σου. Και μη ξεχνάς ότι μπορείς να διαλέξεις για σένα ή για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ρούχα και αξεσουάρ. Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή από τις 10:00 έως και τις 01:00 It’S.ias shop: Ευριπίδου 32, Άλιμος – 210 9767522



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.