Η μία μεγάλη συναυλία διαδέχεται την άλλη στο Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας





“Μας δώσατε ενέργεια και χαρά για όλο το χρόνο μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι. Σας αγαπάμε”. Στα λόγια αυτά, με τα οποία ο Κωστής Μαραβέγιας έκλεισε χθες βράδυ τη συναυλία του στο Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας συμπυκνώνεται το νόημα των πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα από τις οποίες ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έχει επιτύχει τον διττό στόχο του : να προσφέρει ανάσες χαράς στους πολίτες ενόψει του χειμώνα, στηρίζοντας παράλληλα τον Πολιτισμό και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά η χθεσινή, με τον Κωστή Μαραβέγια να ξεσηκώνει το ακροατήριο, οι κόρνες αντηχούσαν, το κέφι στα ύψη. «Είναι μεγάλη η χαρά μας που ζούμε όλοι μαζί τέτοιες όμορφες βραδιές, με αυτόν τον ασφαλή τρόπο διασκέδασης ο οποίος για δεύτερη χρονιά εφαρμόζεται φέτος στην πόλη μας. Είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα, η διασκέδαση αυτή τον καιρό της πανδημίας», τόνισε ο κ. Παπανικολάου, ανοίγοντας την εκδήλωση μαζί με την Πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ Μαίρη Παπάζογλου και την Αντιπρόεδρο Ελένη Καράχου-Σκούταρη. «Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πάρα πολύ γι αυτή τη ζεστασιά που νιώθουμε κάθε βράδυ εδώ», πρόσθεσε ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στον κόσμο. Μαζί με τον ίδιο και τη σύζυγό του Εύα Ντογιάκου-Παπανικολάου, στην υπέροχη χθεσινή εκδήλωση ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Περικλής Δορκοφίκης και Σπύρος Δήμου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άννυ Καυκά, Στέλιος Κουρουπάκης και Γεωργία Βαμβακερού. Καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και της Εθελοντικής ομάδας Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ του Δήμου Γλυφάδας, που έχουν καθημερινή, συνεχή και συνεπή παρουσία.

Την Παρασκευή, μια μεγάλη συναυλία που θα μείνει αξέχαστη ! Ο θρύλος της ελληνικής ποπ Πασχάλης θα ερμηνεύσει στη σκηνή του Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας τις μεγάλες επιτυχίες του από τα χρόνια των Olympians μέχρι σήμερα. «The party goes on» είναι ο τίτλος του προγράμματος του Πασχάλη, ενός καλλιτέχνη ο οποίος εδώ και 55 χρόνια είναι «συνώνυμος» του πάρτι ! Και αυτή η συναυλία, όπως όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση θέσης στο www.glyfada.gr/drivein. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του, μέσω των οποίων αυτά διατίθενται στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης. Απόψε η ταινία «Δύο εβδομάδες προθεσμία»Απόψε στις 8:00, το Drive In έχει σινεμά ! Η αμερικανική ρομαντική κωμωδία «Δύο εβδομάδες προθεσμία» που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Marc Lawrence, με πρωταγωνιστές τους Hugh Grant και Sandra Bullock έρχεται στην τεράστια οθόνη της πιο must διασκέδασης της πόλης. Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας: Η Λούσι Κέλσον είναι δικηγόρος στην επιχείρηση πώλησης ακινήτων του πολυεκατομμυριούχουΤζορτζ Γουέιντ. Ο Γουέιντ είναι γοητευτικός, αλλά αλαζόνας και εκνευριστικά εγωκεντρικός. Παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις αν δεν συμβουλευτεί πρώτα την Λούσι. Και οι αποφάσεις δεν είναι μόνο νομικής φύσεως αλλά αφορούν σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής του. Το αποτέλεσμα είναι πως η Λούσι δεν έχει καθόλου χρόνο για τον εαυτό της καθώς ο Τζορτζ την θεωρεί τόσο δεδομένη στη ζωή του που δεν διστάζει να την ταλαιπωρεί για το παραμικρό. Τελικά η Λούσι ξεσπά την οργή της και αποφασίζει να παραιτηθεί. Ο Γουέιντ δέχεται με πικρία, αλλά και με έναν όρο: η νεαρή κοπέλα θα πρέπει πρώτα να βρει την αντικαταστάτριά της. Μετά από… εκτεταμένη έρευνα, η Λούσι βρίσκει την Τζουν Κάρτερ, μια νεαρή απόφοιτη του Χάρβαρντ, που είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αναρριχηθεί στην ιεραρχία της εταιρίας Γουέιντ. Και αυτό σημαίνει πως δεν θα διστάσει να προσεγγίσει ερωτικά τον Γουέιντ για να πετύχει το σκοπό της. Η Λούσι, που τελικά αρχίζει να υποψιάζεται τα σχέδια της Τζουν, διστάζει να προειδοποιήσει τον Τζορτζ ενώ παράλληλα συνειδητοποιεί πως είναι ερωτευμένη μαζί του.Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 41 λεπτά.






Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.