Hλιούπολη: Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για τον Γιαννάκη
Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου διοργανώνεται την Τετάρτη 29/9/2021 τις 17:00, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με στόχο την οικονομική συμπαράσταση και ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Γιάννη Βολιώτη.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννάκης, δεύτερο παιδί τρίδυμης κύησης, γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση-σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση. Με τον αγώνα της οικογένειάς του, έχει ήδη υποβληθεί σε 3 εγχειρήσεις, που παρά τα αρνητικά προγνωστικά έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του.  Χρειάζεται ακόμη μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, για να βελτιωθεί η κινητικότητά του και να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.


Σημαντική παρέμβαση Κονδύλη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: Οι Αποκεντρωμένες είναι η ντροπή της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης
Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου του «Ομίλου Unesco Νοτίων Προαστίων», με υπεύθυνο τον κ. Αντώνη Γλύκα, στην οποία συμμετέχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και της ομάδας που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία των κ.κ. Μάρκου Σεφερλή και Νίκου Γραμμένου και θα συμμετέχουν ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπου ο καθένας θα μπορεί να συμβάλλει, σύμφωνα με την επιθυμία και τη δυνατότητά του, για τον ευγενή αυτό σκοπό. Η επιτροπή που έχει οριστεί θα καταμετρήσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί και θα το καταθέσει στον λογαριασμό της οικογένειας.

Ακόμη όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει την οικονομική του στήριξη απευθείας στον λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, στο όνομα Βολιώτης Ιωάννης Μάρκος του Δημητρίου στο ΙΒΑΝ: GR0201108620000086200100492.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης δήλωσε:

«Προ ημερών ο Γιαννάκης με επισκέφτηκε μαζί με τους γονείς του συνοδευόμενος από τον κ. Αντώνη Γλύκα και τον κ. Νίκο Γραμμένο και συμφωνήσαμε να πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο της πόλης μας για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Ο Δήμος μας βρίσκεται σταθερά δίπλα σε όσους  το έχουν ανάγκη. Έτσι, έχω ήδη προσωπικά καλέσει συμπολίτες μας, καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική αυτή δράση και σήμερα απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της οικογένειας να χαρίσει μία όσο γίνεται ποιοτικότερη ζωή σε αυτό το αγγελούδι. Προσκαλώ τους Βουλευτές του Νότιου Τομέα και τους Δημάρχους των γειτονικών Δήμων, όλη την τοπική κοινωνία, τις επιχειρήσεις της πόλης, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, και όλα τα σχολεία της Ηλιούπολης,να δώσουμε όλοι μαζί μια νέα ευκαιρία στον Γιαννάκη να βελτιώσει την κινητικότητά του. Εύχομαι ολόψυχα την επιτυχία της φιλανθρωπικής αυτής δράσης, για τον Γιαννάκη. Τον Γιαννάκη μας!

Έχουν προσκληθεί να μετέχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα:

  • Πολιτικοί όπως οι κ.κ. Τάκης Θεοδωρικάκος βουλευτής της ΝΔ – τ. Υπουργός Εσωτερικών και Νίκος Παππάς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – τ. Υπουργός.
  • Πολλοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της τηλεόρασης όπως ο Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Τόνυ Δημητρίου, Αλβέρτο Εσκενάζυ,  Πάνος Κιάμος, Νίκος Κουρκούλης, Τριαντάφυλλος, Κώστας Καραφώτης, Γιώργος Δασκουλίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Βαλάντης, Αλέκος Ζαζόπουλος, Bo, Σάκης Κατσούλης (Survivor), Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος- Survivor), Κώστας Φραγκολιάς, Σάρα, Εσκενάζυ, κ.α.
  • Οι δημοσιογράφοι Γρηγόρης Γκουντάρας, Γιώργος Χελάκης.
  • Αθλητές και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Μίμης Δομάζος, Νίκος Βαμβακούλας, ΤότηςΦυλακούρης, Γιώργος Καραγκούνης, ΔημήτρηςΣαραβάκος, ΣίνισαΓκόγκιτς, Στέλιος Μανωλάς, Ντανιέλ Μπατίστα, Νόνι Λίμα, Νίκος Σαργκάνης, Σπύρος Λιβαθηνός, Παναγιώτης Κελεσίδης, Πέτρος Ξανθόπουλος, Τάκης Παντέλης, Ανδρέας Μπαρμπαρής, Χάρης Κοπιτσής, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Αντώνης Μανίκας, Χρήστος Κουτρόπουλος, Γιάννης Βονόρτας, Ανδρέας Μπονόβας, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Βασίλης Τσιάρτας, Χρήστος Καλτσάς, Ανδρέας Μπονόβας, Αντώνης Γλύκας (Γενικός Γραμματέας Βετεράνων Ο.Σ.Φ.Π), Γιάννης Σιδέρης, Δημήτρης Σαρρής, Θεόφιλος Καρασαβίδης, Αλέξανδρος Γλύκας, ο ολυμπιονίκης του Ταεκβοντό Μιχάλης Μουρούτσος και πολλοί άλλοι,αφού η λίστα συμμετοχών διαρκώς διευρύνεται.

Σημειώνεται ότι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, Λουκάς Ζάχαρης και Μελέτης Βουτσαράς.

Την εκδήλωση αυτή υποστηρίζουν ακόμη ο «Όμιλος UNESCO Νοτίων Προαστίων»,  το «Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ», οι «Θεατρικές Επιχειρήσεις Μ. Σεφερλή» και το «CourosFootballClub».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του «Covid-19».

“Συμφωνήσαμε να πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο της πόλης μας για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα” είπε ο δήμαρχος “Ο αγώνας μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ομίλου Unesco Νοτίων Προαστίων, με υπεύθυνο τον Α. Γλύκα, στην οποία συμμετέχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και της ομάδας που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία των Μάρκου Σεφερλή και Νίκου Γραμμένου και θα συμμετέχουν ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της τηλεόρασης. Έχω ήδη προσωπικά καλέσει συμπολίτες μας καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική αυτή δράση και σήμερα απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ευαίσθητο άνθρωπο, στους Βουλευτές του Νότιου Τομέα και στους Δημάρχους των γειτονικών Δήμων, σε όλη την τοπική κοινωνία, στις επιχειρήσεις της πόλης, στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, σε όλα τα σχολεία της πόλης και σε όλους εσάς, να δώσουμε όλοι μαζί μια νέα ευκαιρία στον Γιαννάκη να βελτιώσει την κινητικότητά του. Ο Γιαννάκης, δεύτερο παιδί τρίδυμης κύησης, γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση-σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση, με τον αγώνα της οικογένειάς του έχει ήδη υποβληθεί σε 3 εγχειρήσεις, που παρά τα αρνητικά προγνωστικά έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του και χρειάζεται ακόμη μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, για να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπου ο καθένας από μας θα μπορεί να συμβάλλει, σύμφωνα με τη δυνατότητα και την επιθυμία του, στον ευγενή αυτό σκοπό. Η επιτροπή που έχει οριστεί θα καταμετρήσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί και θα το καταθέσει στον λογαριασμό της οικογένειας.

Όποιος επιθυμεί μπορεί επίσης να καταθέσει την οικονομική του βοήθεια απευθείας στον λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, στο όνομα Βολιώτης Ιωάννης Μάρκος του Δημητρίου στο ΙΒΑΝ: 0201108620000086200100492.Εύχομαι ολόψυχα την επιτυχία της φιλανθρωπικής αυτής δράσης, για τον Γιαννάκη!”

Την εκδήλωση υποστηρίζουν ακόμη ο «Όμιλος UNESCO Νοτίων Προαστίων», το «Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ», οι «Θεατρικές Επιχειρήσεις Μ. Σεφερλή» και το «Couros Football Club».

Στις ομάδες μέχρι τώρα έχουν προσκληθεί για να μετέχουν:

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Μάρκος Σεφερλής – Ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος – Ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης – Ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος – Ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου – Ηθοποιός Αλβέρτο Εσκενάζυ – Ηθοποιός Πάνος Κιάμος – Τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης – Τραγουδιστής Τριαντάφυλλος (Χατζηνικολάου) – Τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης – Τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης – Τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης – Τραγουδιστής Βαλάντης – Τραγουδιστής Αλέκος Ζαζόπουλος – Τραγουδιστής Bo – Τραγουδιστής

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Γρηγόρης Γκουντάρας – Δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης – Δημοσιογράφος, Αθλητικογράφος

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Μίμης Δομάζος – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τότης Φυλακούρης – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Καραγκούνης – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαραβάκος – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σίνισα Γκόγκιτς – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέλιος Μανωλάς – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μουρούτσος – Ολυμπιονίκης του Ταεκβοντό, Αθλητής Ντανιέλ Μπατίστα – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νόνι Λίμα – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σπύρος Λιβαθηνός – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Κελεσίδης – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πέτρος Ξανθόπουλος – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σάκης Κατσούλης – Ποδοσφαιριστής και νικητής Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) – Αθλητής και νικητής Survivor Κώστας Φραγκολιάς – Μοντέλο, ποδοσφαιριστής, παρουσιαστής, ηθοποιός Σάρα Εσκενάζυ – Αθλήτρια, Ηθοποιός Ανδρέας Μπαρμπαρής – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χάρης Κοπιτσής – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Γλύκας – Γενικός Γραμματέας Βετεράνων Ο.Σ.Φ.Π Λύσανδρος Γεωργαμλής – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Μανίκας – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χρήστος Κουτρόπουλος – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Βονόρτας – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ανδρέας Μπονόβας – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Γεροθόδωρος – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χρήστος Καλτσάς – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ανδρέας Μπονόβας – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Παντέλης – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (τερματοφύλακας) Αλέξανδρος Γλύκας – Ποδοσφαιριστής, τερματοφύλακας Γιάννης Σιδέρης – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαρρής – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θεόφιλος Καρασαβίδης – Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Βαγγέλης Γιαννακουδάκης Λουκάς Ζάχαρης Μελέτης Βουτσαράς

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X