Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στα ΑΤ Αγίου Δημητρίου και Δάφνης – Υμηττού




Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου πραγματοποιεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για τα προβλήματα αστυνόμευσης στην περιοχή. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τη δήμαρχο και αντιδημάρχους στο Δημαρχείο.

Μετά τον Άγιο Δημήτριο ο υπουργός θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης – Υμηττού, ενώ θα συναντηθεί και τον δήμαρχο.

Αναφερόμενος στο θέμα της αστυνόμευσης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρόσφατα είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ: «Υπάρχουν δύο θέματα, τα οποία είναι κρίσιμα ζητούμενα και στα οποία η αστυνομία έχει πετύχει μία σειρά πράγματα, αλλά μπορεί να πετύχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και τα οποία θεωρώ χρήσιμα. Το πρώτο και βασικό είναι να αυξηθεί η παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές, παντού, και ιδίως στο λεκανοπέδιο Αττικής στο οποίο βρίσκεται το 70% της εγκληματικότητας» και συμπλήρωσε: «Θα συνεχιστεί η αστυνόμευση με την ομάδα Δίας, θα επιδιώξουμε να ενδυναμώσουμε τα Αστυνομικά Τμήματα διότι από παντού μου αναφέρονται προβλήματα υποστελέχωσης. Θέλω να εξετάσω πού ακριβώς εντοπίζονται, σε ποιες περιοχές και τι δυνατότητες έχουμε αναδιάταξης και μεταρρύθμισης της οργανωτικής δομής της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να αυξηθεί η παρουσία της στις γειτονιές. Ο πολίτης θέλει τον αστυνομικό κοντά του”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.