Ειδικό Back to School ταμείο & Δωρεάν παράδοση για τα Ν. Προάστια από το Τετράγωνο!




Το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, όντας για 2η χρονιά, το μοναδικό κατάστημα στην Ελλάδα με ειδικά σχεδιασμένη Back to School υπηρεσία για τον COVID-19 ώστε να κάνει τις αγορές για σχολικά είδη πιο ασφαλείς και εύκολες, ανακοινώνει τις παροχές που προσφέρει για τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων στα φυσικά του καταστήματα.

Οι παροχές των φυσικών καταστημάτων του βιβλιοπωλείου είναι:

  • Ειδική Back to School υπηρεσία Fast Track Pickup, για γρήγορη παραλαβή σχολικής λίστας, με ασφάλεια & χωρίς ταλαιπωρία σε μεγάλες ουρές.
  • 20% δωροεπιταγή με κάθε αγορά σχολικής τσάντας.
  • Έκπτωση -10% και στα χαρτικά είδη σε πολύτεκνους & ανέργους. (και 3τεκνους)
  • Εκπτώσεις έως -15% σε σχολικά βοηθήματα & έως -20% σε ξενόγλωσσα βιβλία, ανάλογα με τον εκδοτικό οίκο.
  • 10€ δωροεπιταγή κάθε 100 πόντους, για επιπλέον 5% επιστροφή, με την κάρτα μέλους ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (εκδίδεται δωρεάν στα ταμεία).
  • Επώνυμα σχολικά σε προσγειωμένες τιμές: ελληνικό τετράδιο 50φ μόνο 0.39€, μολύβια από 0.15€, ψαλίδια με στρογγυλοποιημένες άκρες από 0.49€, κόλλες από 0.60€ & αμέτρητα ακόμα σχολικά σε εξαιρετικές τιμές.
  • Δωρεάν παράδοση κατ’οίκον με διανομέα του βιβλιοπωλείου για όλες τις παραγγελίες άνω των 25€, για τους εξής δήμους των Νοτίων Προαστίων: Άγιο Δημήτριο, Άλιμο, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Δάφνη, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη (και με δυνατότητα ασύρματου POS κατόπιν συνεννόησης).

Εναλλακτικοί τρόποι παραγγελίας:

Λίγα λόγια για το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο



Το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο “γεννήθηκε” το 1991 σε ένα μικρό, τετράγωνο χώρο που μόλις ξεπερνούσε τα 25 τ.μ.. Σήμερα, είναι το βιβλιοχαρτοπωλείο με τις περισσότερες κριτικές στην Ελλάδα (1.500+) και το μόνο με Γραπτή Εγγύηση Σχολικής Τσάντας, έχοντας συνεργαστεί με περισσότερα από 250+ σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα από 27 δήμους της Ελλάδας. Διατηρεί 2 φυσικά καταστήματα συνολικής έκτασης άνω των 1.000τμ. και ένα eshop το οποίο έχει στείλει χιλιάδες δέματα σε όλα τα σημεία της όμορφης χώρας μας.

Κατάστημα 1: Λεωφ. Αγ. Δημητρίου 177, 17343, Αγ. Δημήτριος, 210 9716983

Κατάστημα 2: Αργοστολίου 99, 17342, Αγ. Δημήτριος, 210 9843462 www.tetragonobookstores.gr 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.