Δυναμική παρουσία του Δήμου Αλίμου στη ΔΕΘ




Πολύ οργανωμένη παρουσία και παραγωγική δράση είχε στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η αντιπροσωπεία του Δήμου Αλίμου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, προέκυψαν θετικά νέα και εξελίξεις, που θα τα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα είναι εντελώς “ώριμα”.

Οι επαφές αφορούσαν, ανάμεσα στα άλλα, και:

– τις επενδύσεις στο Ελληνικό και τη Μαρίνα Αλίμου,

– την στήριξη του Δήμου από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και την ΕΕΤΑΑ,



– την διοργάνωση μεγάλης ημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Άλιμο για το μεταναστευτικό,

– τα ζητήματα πολιτικής προστασίας και τον άδικο αποκλεισμό του Δήμου Αλίμου από την κρατική χρηματοδότηση για δράσεις πυροπροστασίας,

– τις εξελίξεις στα θεσμικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, – τη συνεργασία μας με την Περιφέρεια Αττικής και την χρηματοδότηση έργων του Δήμου Αλίμου,

– την αναζήτηση νέων “πράσινων” τεχνολογιών για την ανακύκλωση και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και πολλά ακόμα.

Η αντιπροσωπεία του δήμου Αλίμου, μεταξύ άλλων, είχε συναντήσεις με τον αν. Υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα, τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΣ Μιχ. Σταυριανουδάκη, τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυρ. Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό Θεόδ. Λιβάνιο, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τον νέο Υφυπουργό Πολ. Προστασίας Ευ. Τουρνά, τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη, την Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως, τον Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, τον νέο Υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη, τον Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Αυτοδιοίκηση” Γ. Ιωακειμίδη, τον Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγ. Μπίνη, τον Πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ Σπ. Σπυρίδωνα, την Πρόεδρο του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκύρη κ.π.α.

Ενδιαφέρον είχε και η συνέντευξη που έδωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, από τον χώρο της ΔΕΘ στον Οικονομικό Ταχυδρόμο (προβλήθηκε από το MEGA και το in.gr), στην οποία μίλησε για τον Άλιμο, την τεράστια ιστορία του και τις προοπτικές ανάπτυξής του. (ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.ot.gr/…/kondylis-ston-ot-pyrokrotitis-i…).

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες του, αιρετούς και υπηρεσιακούς, που συμμετείχαν στην αποστολή και συνέδραμαν για την επιτυχημένη, ευπρόσωπη και παραγωγική παρουσία του Δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.