Δωρεάν θεατρική παράσταση στον Άγιο Δημήτριο




Το αστυνομικό έργο που μετρά παγκοσμίως περισσότερες από 30.000 παραστάσεις και θεωρείται σταθμός στην ιστορία του είδους έρχεται να μαγέψει και εμάς, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Φεστιβάλ Πόλης.

💬 Μια ιστορία γεμάτη απρόβλεπτες καταστάσεις με έντονο το στοιχείο του μυστηρίου… Ένα ψυχολογικό δράμα που σε κάνει να γελάς και μια κωμωδία που σε συγκινεί μέχρι δακρύων. ➡ Ο Ρομπέρ Τομά δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό, ένα παιχνίδι συγκινήσεων και ανατροπών που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή του έργου. Η σκηνοθεσία είναι του Πέτρου Ζούλια και η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Πρωταγωνιστούν οι: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Έφη Μουρίκη, Μαρία Αντουλινάκη, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου.

📍 Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στον υπαίθριο χώρο του Δημοτικού Σταδίου, Αγίου Δημητρίου και Θεομήτορος (είσοδος από Θεομήτορος).❣ Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ενώ ευπρόσδεκτες θα είναι οι προσφορές σας σε τρόφιμα, σχολικά είδη, φάρμακα ή είδη καθαριότητας για τις ανάγκες των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας ❣❗ Λόγω Covid-19, Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της παράστασης, αλλά και κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο 😷ℹ Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πόλης εδώ:https://dad.gr/…/festibal_polhs_2021_programma_final_01…



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.