Δήμος 3Β: 22 θέσεις εργασίες και δύο πλήρεις υποτροφίες σπουδών παρέχουν ο Άκτιος και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ




Είκοσι εξασφαλισμένες θέσεις εργασίας στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Άκτιος» και στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» με 100% επιδότηση διδάκτρων για τις ειδικότητες της νοσηλευτικής, της εργοθεραπείας και της φυσικοθεραπείας παρέχει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ σε όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν καριέρα στον κλάδο της υγείας. Η προσφορά περιλαμβάνει άμεση πρόσληψη του ενδιαφερομένου παράλληλα με τις σπουδές του οι οποίες είναι πλήρως επιδοτούμενες και εξασφαλισμένη εργασία μετά την αποφοίτηση του.

Παράλληλα, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε -που έγινε ακόμα πιο δυσμενής λόγω της πανδημίας COVID και των σημαντικών οικονομικών της επιπτώσεων- το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα προσφέρει φέτος από μία υποτροφία σπουδών σε έναν δημότη και έναν εργαζόμενο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η υποτροφία για το δημότη είναι διετούς φοίτησης και αφορά ένα από τα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022. Η υποτροφία χορηγείται με αντικειμενικά κοινωνικά κριτήρια.

Η λίστα των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, από τις οποίες θα επιλέξει το πρόγραμμα ο ένας υπότροφος δημότης, είναι η εξής:



– Μαγειρική

– Ζαχαροπλαστική

– Προπονητική

– Διοίκηση Επιχειρήσεων

– Marketing

– Τουριστικά

– Ναυτιλιακά

– Νοσηλευτική

– Φυσικοθεραπεία

– Εργοθεραπεία

– Διασώστης/Πλήρωμα Ασθενοφόρου

– Αισθητική & Μακιγιάζ

– Κομμωτική

– Σχέδιο Μόδας

– Μηχανοτρονική

– Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών

– Παιδαγωγικά

– Τεχνικός Η/Υ

– Τεχνικός Δικτύων

– Web designer/developer

– Μουσική Τεχνολογία & Ηχοληψία

– Διαιτολογία

– Βοηθός Φαρμακείου

– Γραφιστική

– Εσωτερική αρχιτεκτονική/διακόσμηση

– 3d Animation

– Υποκριτική

– Security

– Τεχνικός Αυτοματισμού

 Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται στείλουν σχετικό αίτημα με πλήρη στοιχεία τους στο [email protected] μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου.

Η υποτροφία σπουδών για έναν υπάλληλο του Δήμου αφορά 1 πλήρη υποτροφία σπουδών -η οποία αφορά στα,μοναδικά στην Ελλάδα, προγράμματα εξειδίκευσης Advanced Professional Studies (APS) του ΑΛΦΑ studies και συγκεκριμένα:

1. Executive Diploma in Business Administration 

2. Executive Diploma in Marketing & Sales Management 

3. Executive Diploma in Digital Marketing & Social Media

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης χαιρετίζει την πρωτοβουλία του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ η οποία αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασία του δημοσίου και τον ιδιωτικό τομέα και τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί αν επιφέρει στο κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης της ανεργίας ειδικά στους νέους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.