Διαμαρτυρία της ΛΕΜΟΤ: Ζητούν μπάρες με ελαστικά υλικά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης
Μέλη της Λέσχης Ελλήνων Μοτοσικλετιστών (ΛΕΜΟΤ) πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, καταγγέλλοντας ότι οι μπάρες που έχει τοποθετήσει η Περιφέρεια Αττικής, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό ή και θάνατο στους μοτοσικλετιστές. Δείτε την ανακοίνωση:

“Οι μπάρες αυτές όχι μόνο δεν ήταν απαραίτητες αλλά σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι όφειλαν είτε να τις έχουν επενδύσει με ελαστικά υλικά, ή να έχουν τοποθετήσει μπάρες νέας προδιαγραφής.


Σημαντική παρέμβαση Κονδύλη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: Οι Αποκεντρωμένες είναι η ντροπή της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης
Οι μπάρες που τοποθετήθηκαν μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς ή και θάνατο σε αναβάτες. Καλούμε την Περιφέρεια Αττικής, αντί να ασχολείται με ανώφελα μέτρα (όπως η μείωση του ορίου ταχύτητας από 80 σε 70 χλμ στη λεωφ. Βουλιαγμένης στο τμήμα από Αλίμου έως Βούλα, δαπανώντας άσκοπα δημόσιο χρήμα και εργατοώρες), να επενδύσει άμεσα τις επικίνδυνες μπάρες με ελαστικά υλικά.

Η δράση αυτή συμπίπτει με τα 30 χρόνια από την έναρξη της εκστρατείας της ΛΕΜΟΤ για την ελεύθερη και ασφαλή οδήγηση. Προηγήθηκε άλλη δράση για την επισήμανση επικίνδυνης και παράνομης παράληψης της περιφέρειας Αττικής.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X