«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω»…




Το έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι στη μέση του δρόμου – Ο δράστης, που μετά τη δολοφονία αυτοκτόνησε, άφησε σημείωμα που έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς την κοπέλα
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες της άτυχης 31χρονης που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην φίλο της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή δίνεται στη δημοσιότητα το σημείωμα το οποίο άφησε ο δράστης της άγριας δολοφονίας της άτυχης Δώρας, στην περιοχή Ροδινίου στη Ρόδο.

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω»… αναφερόταν στο σημείωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο.

«Το θύμα έμενε αρκετά κοντά στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία», λένε πηγές της αστυνομίας. Η άτυχη γυναίκα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, όταν άλλο όχημα πλησίασε στο σημείο και ένας άνδρας την πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. Όταν μπήκαν μέσα βρήκαν τον πρώην σύντροφο, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του.



Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε δυο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Ο δράστης φέρεται να διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που σύμφωνα με τις μαρτυρίες οδηγούσε συνεργός του.

Το θύμα ήταν δασκάλα σε τμήμα ειδικής αγωγής, είχε προσωπική σχέση με τον δράστη την οποία φέρεται να διέκοψε περίπου πριν από έναν μήνα. Δείτε περισσότερα στο protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.