Αναγνωρίστηκε η μία από τις δύο γυναίκες που είχαν βρεθεί νεκρές στο Παλαιό Φάληρο




Αναγνωρίστηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. έξω από το πάρκο του Φλοίσβου στις 20 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για 55χρονη ημεδαπή. 

Η σορός είχε μεταφερθεί στη μαρίνα Καλλιθέας και στη συνέχεια στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 

Το Λιμενικό κάνει έκκληση για να βρεθούν τα στοιχεία της ηλικιωμένης γυναίκας που είχε βρεθεί νεκρή στις 27 Σεπτεμβρίου: Την 17/09/21 εντοπίστηκε σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον Δημοτικής Πινακοθήκης Παλαιού Φαλήρου. Η γυναίκα είχε λευκά μαλλιά, ήταν ηλικίας περίπου 75 ετών και ύψους περίπου 1,65 μ., ήταν ενδεδυμένη με μπλε παντελόνι και μαύρη μπλούζα, ενώ πλησίον της βρέθηκαν ένα αμάνικο μπουφάν μαύρου χρώματος, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα πουγκί που περιείχε είκοσι πέντε ευρώ (25,00€) και ένα ζευγάρι μαύρα υποδήματα.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση των οικείων της, να επικοινωνήσει με το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού στο τηλέφωνο 210 9829759.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.