Αφιερωμένες στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη οι παραστάσεις στα «Ταύρεια»
Τα «Ταύρεια» και ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» αποτελούν θεσμούς με ιστορία και παράδοση καθώς διοργανώνονται σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ιδιαίτερα φέτος οι εκδηλώσεις του 2021 χαρακτηρίζονται από μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών καλλιτεχνικών ειδών όπως μπαλάντες, συναυλίες έντεχνης, λαϊκής και μοντέρνας μουσικής κλπ. όπως και θεατρικές παραγωγές επαγγελματικών θιάσων. Μερικά από τα σημαντικά ονόματα που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις είναι: οι 15 50, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Ορφέας Περίδης, η Γιώτα Νέγκα, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Χρήστος Θηβαίος και άλλοι.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Μοσχάτο (Σινέ Κήπος και πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου) και από τις 18 Σεπτεμβρίου στον Ταύρο (Σινέ Μασκώτ και πλατεία Αγίου Γεωργίου) με ελεύθερη είσοδο κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης την ημέρα πραγματοποίησης της κάθε εκδήλωσης στα τηλέφωνα 213-2019607 και 213-2019618 από 10.00-14.00 και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Όλες οι παραστάσεις είναι αφιερωμένες στη μνήμη του οικουμενικού Μίκη Θεοδωράκη όπως αποφάσισε με ομόφωνη απόφασή του στη συνεδρίαση της 3ης Σεπτεμβρίου.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.