Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο δημαρχείο των 3Β




Συνεχίζεται η πρωτοβουλία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από τις φωτιές. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου για την διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης είναι συγκλονιστική και με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες στις πληγείσες περιοχές, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η δράση μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου, ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την εξέλιξη της δράσης.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιείται καθημερινά από τις 08:00 έως τις 20:00 στο ισόγειο του Δημαρχείου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18), στο χώρο υποδοχής πολιτών (φουαγιέ).
Έπειτα από επικοινωνία με τους συντονιστές των Γραφείων Εθελοντισμού των Δήμων από τις πληγείσες περιοχές, ζητήθηκε οι συμμετέχοντες στη δράση να επιλέξουν μόνο τα παρακάτω είδη:
Τρόφιμα: Όσπρια, ρύζι, μακαρόνια, έτοιμες σάλτσες, γάλατα μακράς διάρκειας και παιδικά γάλατα, μπάρες δημητριακών, εμφιαλωμένα νερά όλων των μεγεθών, αναψυκτικά όπως πορτοκαλάδες λεμονάδες και ισοτονικά ποτά, μπισκότα, χυμούς, σερβίτσια μίας χρήσεως.

Είδη Καθαριότητας και Ατομικής Υγιεινής: Απορρυπαντικά και καθαριστικά για το σπίτι, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες ηλικιωμένων, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, χαρτί κουζίνας και υγείας, αντισηπτικά όλων των ειδών, σαμπουάν και αφρόλουτρα, προστατευτικές μάσκες προσώπου (FFP2-KN95).
Ζωοτροφές: Για κατοικίδια όπως γάτες και σκύλους και τροφές για αιγοπρόβατα, βοοειδή και ιπποειδή.
Είδη ρουχισμού και κλινοσκεπάσματα: Ρούχα και παπούτσια για ενήλικες και παιδιά σε καλή κατάσταση, πλυμένα και συσκευασμένα από καθαριστήριο, είτε καινούρια στη συσκευασία τους, για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου στο 15888.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.