«Σημείο από Bundesliga, γκολ στην Αγγλία»




Ότι χρειάζεται να ξέρεις για το τζόκερ online!

140. Γκλάντμπαχ – Μπάγερν (21:30)

Ξεκινάμε από την Bundesliga και το πρώτο ματς για τη σεζόν 2020-21. Νέο ξεκίνημα για την Γκλάντμπαχ, με τον Άντι Χίτερ στον πάγκο, ο οποίος έκανε καλή δουλειά στην Άιντραχτ τα προηγούμενα χρόνια. Δύσκολο ματς με το… καλημέρα, απόντες οι βασικοί Εμπολό, Ζακάρια, Μπενσεμπαϊνί και οι αναπληρωματικοί Κονέ, Ντουκουρέ. Αλλαγή σελίδας και για την Μπάγερν, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να αφήνει τη Λειψία για να αναλάβει την πρόκληση των Βαυαρών (κόστισε 25 εκ. ευρώ η μετακίνησή του!). Τέλος εποχής και για κάποιους παίκτες (Αλάμπα, Μπόατενγκ, Μαρτίνεθ). Προβλήματα στα άκρα της άμυνας, από δεξιά χτύπησε ο Παβάρ, από αριστερά θα λείψουν οι Ντέιβις, Ερνάντες.

153. Μπρέντφορντ – Άρσεναλ (22:00)



Κλείνουμε με την πρεμιέρα του πιο δημοφιλούς πρωταθλήματος του κόσμου, αυτού της Πρέμιερ Λιγκ. Νεοφώτιστη και Λονδρέζα η Μπρέντφορντ, ενισχύθηκε μεταγραφικά με τους Άγερ, Ονιέκα, Πίαρτ-Χάρις, Γουισά. Διαθέσιμος για το αποψινό και ο επιθετικός Τόνεϊ, που πέρσι σημείωσε 33 γκολ στην Τσάμπιονσιπ. Χρόνια παρακμής ζει η Άρσεναλ, τερμάτισε 8η πέρσι και δεν βγήκε καν στην Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά παρέμεινε ο προπονητής Αρτέτα προκειμένου να την επαναφέρει στο προσκήνιο. Ενισχύθηκε στην άμυνα (Γουάιτ, Ταβάρες), αν και αυτό δε φάνηκε ιδιαίτερα στην προετοιμασία. Θα έχει αρκετές απουσίες.

Προγνωστικό: Καλοδουλεμένη ομάδα και με ενθουσιασμό η Μπρέντφορντ, σαφώς ποιοτικότερο το ρόστερ της Άρσεναλ, αλλά βάσει της περσινής παρουσίας της μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει. Βρίσκουμε αρκετά πιθανό να σκοράρουν αμφότερες (1.72).

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.