Η αιτία θανάτου του μοντέλου των 90’s Νανάς Ταπάσκου




Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της Νανάς Ταπάσκου, του γνωστού μοντέλου των 90s, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή ξαφνικά την Κυριακή, πιθανότατα από πνευμονική εμβολή.

Η άτυχη 43χρονη ζούσε τα τελευταία χρόνια στις Σέρρες, από όπου καταγόταν, και ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μαυρουδή Αναγνωστάρα, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Η μελαχρινή καλλονή έκανε τα πρώτα της βήματα στον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate» το 1999, χωρίς να πάρει κάποιον τίτλο. Παρ’ όλα αυτά είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της και το δροσερό πρόσωπό της, και είχε δεχθεί πολλές προτάσεις για τον χώρο της μόδας.

Αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική, παίζοντας σε γνωστά σίριαλ, όπως «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και «Λόλα», ενώ πέρασε και από τον χώρο του τραγουδιού, κυκλοφορώντας ένα cd single με τίτλο «Ο,τι αγαπώ» και έκανε εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της επαρχίας. Επίσης, είχε πάρει μέρος στο reality «Αγρότης μόνος ψάχνει». Αργότερα, άφησε πίσω της τον χώρο της showbiz και επέστρεψε στη γενέτειρά της, τις Σέρρες, όπου με τον σύζυγό της διατηρούσε καφετέρια και η ίδια είχε ραδιοφωνική εκπομπή σε τοπικό σταθμό.



Σοκαρισμένοι φίλοι και συνεργάτες της την αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media, ανάμεσά τους και ο τραγουδιστής και συνθέτης Ακης Δείξιμος, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το χαμογελαστό κορίτσι, με το οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν σε νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα, «έφυγε» για πάντα: «Πόσο άδικο, νέα γυναίκα με οικογένεια και δυο μικρά παιδιά… Καλό Παράδεισο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου». Ο ίδιος -ο οποίος της είχε γράψει κάποτε μερικά τραγούδια- είπε ότι γνώριζε ότι ήταν υγιής και πως ήταν κάτι εντελώς απρόσμενο. Συγγενείς και φίλοι της άτυχης 43χρονης περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου της.

Σοκαρισμένος από την τραγική είδηση και ο συνθέτης, στιχουργός και μουσικός παραγωγός Γιώργος Μουκίδης, ο οποίος έγραψε στο facebook: «Τεράστιο σοκ… Αυτό το κορίτσι δεν θα χαμογελάσει ξανά ποτέ… Εδώ, στη Γη… θα ψάχνω το χαμόγελό σου, Νανά μου γλυκιά, στον ουρανό… Πόσο άδικο».

Ο Βασίλης Σπανουδάκης, ιδιοκτήτης του cosmosradio, του σταθμού όπου είχε εκπομπή η άτυχη Νανά στις Σέρρες, έκανε ανάρτηση στο facebook γράφοντας: «Δυστυχώς, πληροφορηθήκαμε πως η Νανά μας έφυγε στους ουρανούς. Από εκεί, πλέον, θα μας μιλάει και θα μας χαρίζει τραγούδια. Καλό Παράδεισο, Νανά Ταπάσκου. Καλή δύναμη στον σύζυγό σου και στα δύο παιδάκια σας. Ενα “γιατί” θα μας βασανίζει όλους…»

Το προφίλ στο facebook της άτυχης 43χρονης με το όμορφο χαμόγελο έχει γεμίσει με μηνύματα φίλων της και κόσμου που δεν τη γνώριζε προσωπικά, αλλά συγκλονίστηκε από τον ξαφνικό χαμό της. Πηγή: espressonews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.