Έκρηξη ισοπέδωσε το διαμέρισμα που σκοτώθηκαν γιαγιά και εγγονός




Εικόνες καταστροφής προκάλεσε η έκρηξη σε διαμέρισμα στα Πατήσια, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο μιας γιαγιάς και ενός εγγονού, ηλικίας περίπου 35 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας περίπου στις 5:30, όταν ακούστηκε στην γειτονιά μια δυνατή έκρηξη στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Φολέγανδρου 40.

Από την ισχυρή έκρηξη το διαμέρισμα γκρεμίστηκε ολοσχερώς, καταστρέφοντας ταυτόχρονα σχεδόν όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, ενώ εκδηλώθηκε και φωτιά. Τραγικό θάνατο βρήκε η ηλικιωμένη γυναίκα, που βρέθηκε απανθρακωμένη από τους Πυροσβέστες και ο 35χρονος εγγονός της, που εκσφενδονίστηκε από το οστικό κύμα πέφτοντας από τον 4ο όροφο πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο όπου και σκοτώθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που διερευνά το περιστατικό, η έκρηξη ενδεχομένως προήλθε από μπουκάλα οικιακού υγραερίου.

Το Protothema.Gr παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα μέσα από το διαμέρισμα που καταστράφηκε ολοσχερώς με τους γκρεμισμένος τοίχους τα σπασμένα πατώματα και τα σημάδια της φωτιάς που η πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες ΕΔΩ



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.