Είστε επαγγελματίας Υγείας που αντιμετωπίζετε ασθενείς με καρκίνο; Εγγραφείτε στο CureCancer και μπείτε στη Λίστα των επαγγελματιών Υγείας, curecancer.gr




Εγγραφείτε στο CureCancer, και μπείτε στη Λίστα των επαγγελματιών Υγείας. Προσφέρετε ασφαλή ιατρική φροντίδα στον ασθενή σας.

Είστε Ογκολόγος ή επαγγελματίας Υγείας, που φροντίζετε ασθενείς σε θεραπεία ή με ιστορικό καρκίνου? Εγγραφείτε στο CureCancer, προσφέρετε ασφαλή ιατρική φροντίδα στον ασθενή σας. Μπείτε στη Λίστα των επαγγελματιών Υγείας του CureCancer για να σας βρίσκουν εύκολα οι ασθενείς. Εγγραφείτε εσείς και ενημερώστε και άλλους συναδέλφους σας.

Στο CureCancer επικοινωνήστε με τον ασθενή σας, ενημερωθείτε για το ιστορικό του, τις θεραπείες και τα συμπτώματά του, όπως τα σημειώνει καθημερινά. Το CureCancer είναι μια ασθενο-κεντρική πλατφόρμα, που εξειδικεύεται στην υποστηρικτική ογκολογία και τη χειρίζεται ο ίδιος ο ασθενής.

Τα συμπτώματα του ασθενή, όπως τα καταγράφει ο ίδιος στο CureCancer, σε πραγματικό χρόνο αποτελούν την «καρδιά της ογκολογίας». Η ψηφιακή υγεία στην Ογκολογία, που διευκολύνει αυτήν την καταγραφή, είναι μια «σημαντική και για το καλύτερο εξέλιξη της ογκολογίας», σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Multinational Association of Supportive Care in Cancer (2020).



 Δείτε τι είπαν άλλοι επαγγελματίες υγείας, που χρησιμοποιούν το CureCancer:

Με το CureCancer «Βελτίωσα την επικοινωνία μου με τους ασθενείς και με άλλους γιατρούς»,  «Μου αρέσει η εύκολη και ασφαλής πρόσβαση στο οργανωμένο, ψηφιακό ιστορικό των ασθενών» . 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.