Δεύτερη αποστολή του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας
O Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αυτή την φορά στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
Για την παραλαβή των ειδών ήρθαν σε συνεννόηση οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Υπηρεσιών, Βασιλική Καραβία και Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Φελλάς, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργο Σταμούλο, ο οποίος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και τους πολίτες του Δήμου μας.
“Η αποστολή των ειδών, τα οποία περιλαμβάνουν νερό, τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και ζωοτροφές, μεταφέρεται δωρεάν, με την υποστήριξη της μεταφορικής εταιρείας «Ταγάρας», την οποία ευχαριστώ”είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου.
“Συνεχίζουμε την προσπάθεια στήριξης των πληγεισών από τις πυρκαγιές περιοχών. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται, ενώ από την Δευτέρα 16 Αυγούστου, ξεκινάει η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές των περιοχών που έχουν πληγεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, για μια ακόμα φορά τους συμπολίτες μου που προσφέρουν ό,τι μπορούν για τη στήριξη των πληγέντων, καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου για την ακούραστη δουλειά τους, προκειμένου τα είδη να φτάσουν στον προορισμό τους”.


Aνδρέας Κονδύλης: Αναβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου (VIDEO)
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.