Aυτό είναι το μοντέλο που συνελήφθη στη Γλυφάδα για διακίνηση κοκαΐνης




Χειροπέδες σε 31χρονο μοντέλο στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαϊνης, πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Γλυφάδα, αφού πιάστηκε επ’ αυτοφώρω σε μπλόκο επί της Γρηγορίου Λαμπράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η κοκαΐνη ήταν χωρισμένη σε νάιλον συσκευασίες, οι οποίες ήταν κρυμμένες κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε το βράδυ του Σαββάτου.

Σε βάρος της 31χρονης Α. Μπ. σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αύριο, Τρίτη (24/8) αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια υποστήριξε στους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες και πως δεν ξέρει πως βρέθηκαν οι συσκευασίες με την κοκαΐνη στο αυτοκίνητό της.

Το μοντέλο είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM 2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp, ενώ κατά το παρελθόν είχε υποστηρίξει πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον Άραβα πρώην σύζυγό της. Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011. Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών, Γιάννη Καλλιάνου για τη σύλληψη:



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.