Στα κάγκελα οι επιχειρηματίες: Σφράγισαν για “ψύλλου πήδημα” δύο μαγαζιά στον Άλιμο!




Δύο παραλιακά μαγαζιά στον Άλιμο, το Peñarrubia και το VOE σφράγιζαν οι ελεγκτικές αρχές, όχι γιατί οι πελάτες ήταν όρθιοι, αλλά επειδή κάποιοι πελάτες δεν φορούσαν μάσκα. Ειδικά στην περίπτωση του Peñarrubia οι δύο πελάτες που δεν φορούσαν μάσκα, δεν ήταν καν μέσα στο μαγαζί αλλά περίμεναν απέξω στην ουρά και σε μεγάλη απόσταση από την είσοδο. Παρόλα αυτά οι ελεγκτές του Υπουργείου Ανάπτυξης που δεν διαπίστωσαν καμία άλλη παράβαση στο εσωτερικό του καταστήματος, αφού είχε κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός για να μην υπάρχουν όρθιοι κλπ, για να μην φύγουν άπραγοι, βρήκαν αφορμή να το σφραγίσουν για 7 ημέρες και να βεβαιώσουν και πρόστιμο 5.000 ευρώ. Στο συγκεκριμένο κατάστημα εργάζονται 160 άτομα που μένουν τώρα χωρίς δουλειά!

Στην περίπτωση του VOE οι αστυνομικοί που ήταν μέσα και έκαναν έλεγχο είδαν δύο γυναίκες που πήγαιναν στην τουαλέτα χωρίς να φορούν μάσκα και το σφράγισαν για μία εβδομάδα ενώ επέβαλλαν πρόστιμο και στις πελάτισσες και στο κατάστημα.

Ο ζήλος των ελεγκτικών αρχών να διαπιστώνουν σώνει και καλά παραβάσεις έχει εξοργίσει τους επιχειρηματίες αλλά και τους εκατοντάδες εργαζόμενους που χάνουν ξαφνικά το μεροκάματο.



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Στα κάγκελα οι επιχειρηματίες: Σφράγισαν για “ψύλλου πήδημα” δύο μαγαζιά στον Άλιμο!

  • 11/07/2021 at 1:09 μμ
    Permalink

    Αυτό πρέπει να το ελέγξουν γιατί εγώ βλέπω καταστήματα στην παραλία Γλυφάδας όχι μόνο να μην έχουν αποστάσεις τα τραπέζια αλλά ούτε αντισηπτικά πάνω στα τραπέζια. Και αυτό γίνεται από πέρσι.

    Απαντήστε
  • 11/07/2021 at 5:12 μμ
    Permalink

    Βρε παιδιά τι συμβαίνει? το είπε και ο ιδιος ο δημαρχος σημερα το πρωί στην ΕΡΤ 1 οτι αυτό ηταν παρατραβηγμένο και οτι οι κοπέλλες ήταν και εμβολιασμένες και ήταν έξω από το κατάστημα. Αν αυτό δεν είναι ντροπή τότε είναι ξεδιάντροποι αυτοί που κλείσανε το καταστημα.

    Απαντήστε
  • 12/07/2021 at 1:06 πμ
    Permalink

    ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!! Σφραγίζουν τα μαγαζιά από όσους τους ψήφισαν!!! Έχουν καταστρέψει στην κυριολεξία τη μεσαία τάξη, δηλαδή τον κύριο κορμό ψηφοφόρων της ΝΔ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.