Παραλιακή: Δεν παραδίδει την πεζογέφυρα ο εργολάβος γιατί δεν έχει πληρωθεί!




Μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου με χιλιάδες άτομα να διασχίζουν την παραλιακή και να κινδυνεύει η ζωή τους (αυτό ήταν το σκεπτικό για την κατασκευή της πεζογέφυρας) σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notia.gr, ο εργολάβος δεν την παραδίδει στο κοινό, γιατί δεν τον πληρώνουν από το Υπουργείο Υποδομών!

Τα πνεύματα έχουν ανάψει, γιατί ενώ ο πρώην δήμαρχος και νυν βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών, Διονύσης Χατζηδάκης, είχε προαναγγείλει ότι τα εγκαίνια της πεζογέφυρας θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου (γνωρίζοντας ότι όλοι οι έλεγχοι για την στατικότητα ήταν οκ ), ξαφνικά προέκυψε θέμα με την πληρωμή του εργολάβου, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα, ειδικά αυτή την περίοδο που η περιοχή χρειάζεται την πεζογέφυρα, λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης πεζών στη μαρίνα Φλοίσβου.

Βέβαια να τονίσουμε ότι στον Άλιμο, παρά το γεγονός ότι λειτουργεί ήδη πεζογέφυρα με τις ίδιες προδιαγραφές, τουλάχιστον οι μισοί από τους πεζούς, προτιμούν να διασχίζουν την παραλιακή, με κίνδυνο πολλές φορές για τη ζωή τους, παρά να τη χρησιμοποιούν. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια, την αποφεύγουν γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που πολίτες έχουν εγκλωβιστεί στα ανσανσέρ.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.