Παιδικές εκδηλώσεις στην Ηλιούπολη
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ & ΦΛΕΜΙΓΚ

19:00-22:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ:19:00 Το πάρτι ξεκινά! Υποδεχόμαστε τους μικρούς μας φίλους με κέφι, παιχνίδια και διασκεδαστικές δράσεις. Face painting, μπαλονοκατασκευές, ζογκλερικά και henna tattoo ανοίγουν τη σημερινή γιορτή και σκορπούν χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα!19:40 Sport Battles! Αθλητικοί διαγωνισμοί που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους! Τα γκολ και τα καλάθια θα «πάρουν φωτιά», στο τραπέζι του pingPong, το μπαλάκι θα «χορεύει σαν τρελό», ενώ στο air hockey θα αναπτυχθούν μεγάλες ταχύτητες! Οι νικητές θα φύγουν με μετάλλιο στο στήθος!20:50 Ώρα να παίξουμε! Αναβιώνουμε τα παλιά παιχνίδια, όπως σπασμένο τηλέφωνο, παντομίμα, τυφλόμυγα, μουσικές καρέκλες και πολλά ακόμη. Μαθαίνουμε τα παιχνίδια που έπαιζαν οι γονείς μας και οι γιαγιάδες και παππούδες μας!21:40 Παντομίμα «Pink VS Blue»! Ποια ομάδα θα ανακηρυχθεί η νικήτρια της βραδιάς, τα κορίτσια ή τα αγόρια;

ΣΆΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 19:00 Το πάρτι ξεκινά! Διαδραστικά spot θα ξετρελάνουν τους επισκέπτες με face painting, henna tattoo, μπαλονοκατασκευές, bubbles, ζογκλερικά από κλόουν και πολλές εκπλήξεις!20:00 Υποδεχόμαστε τον Αστερίξ και τον Οβελίξ για παιχνίδια και γέλιο! Για πρώτη φορά οι διάσημοι Γαλάτες επισκέπτονται την πόλη μας! 20:30 Ο διάσημος Jafro Dance χορευτής Jerry Egharevba και η παρέα του έρχονται για να παρουσιάσουν το πιο συναρπαστικό και ξεσηκωτικό χορευτικό show που έχετε δει! Μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τα βήματα τους και παρασύρονται στον ρυθμό ενός μοναδικού πάρτι!

ΚΥΡΙΑΚΉ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ19:00 Το πάρτι ξεκινά! Υποδεχόμαστε τους μικρούς μας φίλους με κέφι, παιχνίδια και διασκεδαστικές δράσεις! Face painting, μπαλονοκατασκευές, ζογκλερικά και henna tattoo ανοίγουν τη σημερινή γιορτή και σκορπούν χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα!19:40 Live Dance Battles! Χορευτικά παιχνίδια με φιγούρες και παντομίμα. Οι ανιματέρ κλέβουν την παράσταση με τις κινήσεις τους, ενώ οι μικροί χορευτές πρέπει να τις αντιγράψουν. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την πιο διασκεδαστική εμπειρία!20:00 Μαγικό Show! Μια αξέχαστη νότα μαγείας και φαντασίας που περιλαμβάνει πρωτότυπα μαγικά κόλπα. Αντικείμενα εμφανίζονται, εξαφανίζονται, αιωρούνται μπροστά στο κοινό αφήνοντάς το έκπληκτο! Ο μάγος μας σε κάθε κόλπο επιλέγει κι από έναν διαφορετικό βοηθό.Όλη η παράσταση είναι πλαισιωμένη με πολύ χιούμορ και φαντασία, με δημιουργικά παιχνίδια και κεφάτες δραστηριότητες!21:00 Ώρα να παίξουμε! Αναβιώνουμε τα παλιά παιχνίδια, όπως σπασμένο τηλέφωνο, παντομίμα, τυφλόμυγα, μουσικές καρέκλες και πολλά ακόμη. Μαθαίνουμε τα παιχνίδια που έπαιζαν οι γονείς μας καιοι γιαγιάδες και παππούδες μας!21:40 Διαγωνισμός με ανέκδοτα και γρίφους! Το καλύτερο ανέκδοτο και οι μπόμπιρες που θα λύσουν τους γρίφουςκερδίζουν δωράκια.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ !!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.