Μαρτυρία: Έτσι σώθηκα από την επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου (VIDEO)




Συγκλονίζει η ανάρτηση του Κωστή Αλεβίζου, μέσα από το νοσοκομείο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τον ψυχικά ασθενή άνδρα που σκόρπισε τον τρόμο με μαχαίρι στου Ζωγράφου:

“αν έχεις τύχη διάβαινε δεν λένε….
Ε εγώ σήμερα δεν είχα, βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο στον πνεύμονα και στο χέρι.
Ήμουν το τελευταίο θύμα ίσως ενός άλλου θύματος, ενός ψυχικά πάσχοντα που από ότι μαθαίνω, το είχε σκάσει από το Δαφνί πριν αρκετό καιρό.
Μου κάνει εντύπωση ότι δεν με προειδοποίησε κάνεις από τον παρευρισκόμενο κόσμο έτσι ώστε να προστατευτώ, όπως και το ότι ενώ είχα ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε να έρθει κοντά μου, σε μια γειτονιά που έχω ζήσει 33 χρόνια.

Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ένας πνευμονολόγος όπου έσπευσε να με βοηθήσει και ήταν έτοιμος να με τρυπήσει με μια μεγάλη βελόνα, αν η αναπνοή μου δυσκόλευε και άλλο αυτή τη μιάμιση ώρα που περίμενα το ασθενοφόρο, αλλά και γιατί μου έδινε κουράγιο, όπως και μια κοπέλα και ένα αγόρι από την ομάδα Δίας.
Οι γιατροί στο λαϊκό και μετά το χειρουργείο στον Ευαγγελισμό πέσανε πάνω μου αμέσως και τους ευχαριστώ Ευχαριστώ όλους για την στήριξη, θα σας απαντάω με καρδούλες”.

Όπως φαίνεται στο video ντοκουμέντο που εξασφάλισε το L&O, σε κατάσταση αμόκ φτάνει έξω από έναν φούρνο και με ένα μαχαίρι τραυματίζει πισώπλατα τον ιδιοκτήτη.

Το θύμα πέφτει στο έδαφος και ο δράστης συνεχίζει να τον χτυπάει με το μαχαίρι.



Ο φίλος του ιδιοκτήτη προσπαθεί να απομακρύνει τον δράστη, και δέχεται και ο ίδιος επίθεση.

Ακολουθούν σκηνές τρόμου. Ο 54χρονος τραυματίζει άλλα τρία άτομα, ανάμεσα τους και έναν 17χρονο.

Άμεσα οι γείτονες ενημερώνουν την Άμεση Δράση, οπότε δικυκλιστές της ΔΙ. ΑΣ Αθηνών φτάνουν άμεσα στο σημείο και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Άλλη ομάδα της ΔΙ. ΑΣ ακολουθεί το αιματοβαμμένο δρομολόγιο του δράστη και φτάνει στο σπίτι του, διαπιστώνοντας πως έχει κόψει τις φλέβες του με το ίδιο μαχαίρι και καλούν ασθενοφόρο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.