Έπεσε με το μηχανάκι πάνω σε πέτρα από τα έργα που γίνονται στον δήμο Δάφνης-Υμηττού και τραυματίστηκε σοβαρά




04/07/2021 ώρα 03:10 π.μ. στον δήμο Δάφνης – Υμηττού άνθρωπος, οδηγώντας δίκυκλο, προσέκρουσε πάνω σε εκτεθειμένη πέτρα στο οδόστρωμα από έργα που γίνονται στο σημείο τις τελευταίες μέρες. Τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση (εσωτερική αιμορραγία, άνοιγμα κρανίου) και αυτή τη στιγμή η τύχη του αγνοείται. Τώρα ίσως να είναι περιττό και “λίγο” αυτό που κάνω. Έχουμε χρέος όμως , ως πολίτες, να κοιτάμε το μερίδιο ευθύνης μας όταν η ηγεσία που “διαλέξαμε”, τουλάχιστον σε δημοτικό επίπεδο, προχωρά σε εποπτεία μεγάλων έργων με επικίνδυνα οικοδομικά υλικά χωρίς (!) να κλείσει ολοκληρωτικά τον δρόμο. Για την ακρίβεια δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο. Στο τέλος της ημέρας παραμένουν όλα εκτεθειμένα, χωρίς καμία φωτεινή σήμανση.

Καρότσια με παιδιά, ηλικιωμένοι, οδηγοί πραγματοποιούν καθημερινή διέλευση. Σήμερα όμως είναι ένα διαφορετικό βράδυ. Η επικοινωνία μου με παράγοντες του δήμου έχει να επισημάνει τα χειρότερα για την αντιμετώπιση της ηγεσίας ως προς τα προβλήματα τέτοιου τύπου. Φιλαράκι ένα συγγνώμη στο χρωστάμε και είναι το ελάχιστο που μπορώ να σου πω.

Υ.Γ 1 Ας μη θίξω θέματα ευθύνης για τη μη έγκαιρη έλευση του ασθενοφόρου, Σάββατο βράδυ που δυστυχώς η χώρα έχει αρνητικά ρεκόρ σε τροχαία. Υ.Γ 2 Προδικάζω μηνύματα τύπου “δεν είναι ευθύνη του δήμου”, ” ο εργολάβος φταίει”, “αυτός τι έκανε έξω τέτοια ώρα” και αυτά τα χαριτωμένα, ξέρετε εσείς. Υ.Γ 3 Ελπίζω σε κυβερνητικό επίπεδο να περισσέψει κάνα 150αρι να πάρουμε κάνα ασθενοφόρο ή κάνα φωτεινό σηματοδότη, όχι;; Μιχάλης Λεμπλά Το forum των κατοίκων της Δάφνης



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.