Ανείπωτος πόνος για τον 10χρονο που πνίγηκε στο Λαγονήσι – Προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν για 45 λεπτά




Για 45 λεπτά έδωσαν μάχη οι γιατροί προκειμένου να επαναφέρουν το 10χρονο αγόρι το οποίο ανασύρθηκε χωρίς σφυγμό από την θαλάσσια περιοχή “Πεύκο” στο Λαγονήσι.

Το αγόρι βρισκόταν για μπάνιο στο Λαγονήσι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Οι γονείς του και οι λουόμενοι, αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο σημείο. Οι διασώστες μετάφεραν τον ανήλικο στο «Ασκληπιείο» της Βούλας, όπου έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να επαναφέρουν τον 10χρονο. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Στο νοσοκομείο των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, έσπευσαν και ψυχολόγοι προκειμένου να συνδράμουν στην οικογένεια του ανήλικου, καθώς οι γονείς του ήταν σε κατάσταση σοκ.



«Ήμουν στο νοσοκομείο όταν ήρθε το παιδάκι. Είναι από τα συμβάντα που δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις. Έγινε 45λεπτη προσπάθεια επαναφοράς από τους γιατρούς. Διακομίσθηκε δυστυχώς χωρίς σφυγμό», λέει στο newsit.gr, ο υποδιοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και συνεχίζοντας προσθέτει: «Στο νοσοκομείο ήμασταν προετοιμασμένοι μόλις ενημερωθήκαμε ότι θα μεταφερθεί εδώ, αλλά δυστυχώς είχε ήδη καταλήξει. Ενημερώσαμε άμεσα ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να συνδράμουν την οικογένεια. Τέτοια περιστατικά είναι πραγματικά τραγικά. Δεν υπάρχουν λόγια». Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Αθανασίου – newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.