Άλιμος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ποσειδώνος και Καλαμακίου, λόγω έργων




Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 7 και 8-7-2021, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αλίμου, ως εξής:

Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και Π. Τσαλδάρη, κατά τις ώρες 10.30΄ έως 17.00΄ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 14.00΄ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα. Κατά την ανωτέρω διακοπή, οι εργασίες, μέγιστης χρονικής διάρκειας δύο ωρών ανά σημείο, θα πραγματοποιούνται εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Στην Λ. Καλαμακίου, στο ύψος της συμβολής της με την Λ. Ποσειδώνος, κατά τις ώρες 10.00΄ έως 17.00΄. Κατά την ανωτέρω διακοπή, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται εναλλάξ ανά λωρίδα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την παραλία και τμηματικά στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Δημήτριο.
Στην Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της κεντρικής νησίδας αυτής και της τριγωνικής νησίδας της συμβολής της με την Λ. Καλαμακίου, κατά τις ώρες 09.00΄ έως 14.00΄.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.